Opdatering fra 7. maj 2021: Næste trin til kandidater til IBCLC-eksamen i september 2021

(Update as of May 7, 2021: Next Steps for September 2021 IBCLC Examination Candidates — Danish)

Hvis du ansøgte om at deltage i IBCLC-undersøgelsen fra september 2021, tak for dit engagement i professionel evidensbaseret amningspleje!

Når du har indsendt din ansøgning, undrer du dig måske over, hvad der kommer næste gang. Læs nedenfor for at lære mere om processen – og tjek IBCLC-eksamenskandidatens dashboard fra september 2021 med jævne mellemrum for at spore, hvor vi er i denne proces.

I øjeblikket arbejder IBLCE med at gennemgå ansøgninger. I betragtning af de tusinder af kandidater hvert år kan det tage 1-2 måneder efter ansøgningsfristen for IBLCE at gennemgå alle ansøgninger. Du kan tjekke din online-konto for at lære status for din ansøgning.

Det er ikke muligt at planlægge din IBCLC-undersøgelse i september endnu. IBLCE begynder at sende e-mails om eksaminationstilladelse til IBCLC-eksamen i september 2021 i juli. Når du har modtaget din autorisationsmail, kan du derefter planlægge din undersøgelse til det udvidede eksamensvindue: 8. – 24. september 2021.

Tjek IBCLC-eksamenskandidatens dashboard fra september 2021 regelmæssigt for at lære mere!

Hvis du endnu ikke har ansøgt om september-eksamen, er der stadig tid til det! Ansøgninger til eksamen er åbne indtil 28. maj 2021. Ansøg her.

Hvis du har et spørgsmål specifikt for din situation, kan du kontakte den IBLCE-placering, der betjener dig.

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter