Ažuriranje od 7. svibnja 2021: Sljedeći koraci za kandidate za ispit IBCLC u rujnu 2021

(Update as of May 7, 2021: Next Steps for September 2021 IBCLC Examination Candidates — Croatian)

Ako ste se prijavili za polaganje IBCLC-a u rujnu 2021., hvala vam na vašoj posvećenosti profesionalnoj njezi dojenja koja se temelji na dokazima!

Nakon što predate prijavu, možda se pitate što slijedi. Molimo pročitajte u nastavku da biste saznali više o procesu – i povremeno provjeravajte nadzornu ploču kandidata za ispit za IBCLC u rujnu 2021. kako biste pratili gdje se nalazimo u ovom procesu.

Trenutno IBLCE radi na pregledu prijava. S obzirom na tisuće kandidata svake godine, može proći 1-2 mjeseca nakon isteka roka za prijavu da IBLCE pregleda sve prijave. Možete provjeriti svoj mrežni račun da biste saznali status svoje prijave.

Još nije moguće zakazati svoj rujan IBCLC ispit. IBLCE će u srpnju početi slati e-poštu o odobrenju ispita za IBCLC ispit u rujnu 2021. godine. Nakon što primite autorizaciju e-pošte, tada možete zakazati pregled za prošireni ispitni prozor: 8. – 24. rujna 2021.

Redovito provjeravajte nadzornu ploču kandidata za ispit za IBCLC u rujnu 2021. da biste saznali više!

Ako se još niste prijavili za rujanski ispit, još uvijek ima vremena za to! Prijave za ispit otvorene su do 28. svibnja 2021. Prijavite se ovdje.

Ako imate pitanje specifično za vašu situaciju, možete se obratiti mjestu IBLCE koje vas služi.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 za 2020