MÓDOSÍTVA 2020. június 12-én: Ellenőrizze jelentkezésének státuszát!

Köszönjük, hogy nemrég a 2020. szeptemberi vizsgára vagy CERP pontokkal való újraminősítésre jelentkezett!  

Az IBLCE új online képesítéskezelő rendszerébe való bejelentkezéssel választ kaphat a jelentkezése státuszával kapcsolatos kérdéseire. A rendszer eléréséhez kérjük, kövesse az alábbi utasításokat. 

Az IBLCE június közepén kezdi meg a 2020. szeptemberi vizsgára elfogadott jelöltek visszaigazoló e-mailjeinek kiküldését, és továbbra is hetente küld visszaigazolást további jelöltek elfogadásakor. Kérjük, ellenőrizze, hogy az IBLCE-nél regisztrált e-mail-címe pontos-e. Az e-mail-címek módosításával kapcsolatban lásd az alábbi utasításokat. 


Hogyan ellenőrizhetem a 2020. szeptemberi vizsgára vonatkozó jelentkezésem státuszát? 

A jelentkezése státuszát úgy ellenőrizheti, hogy bejelentkezik a fiókjába az IBLCE online képesítéskezelő rendszerén keresztül.  

Ha a jelentkezését nem igazoltuk vissza, a kezdőlapon további információkat tartalmazó értesítés jelenik meg. Kérjük, várja meg az IBLCE munkatársainak e-mail-jét. További információra vagy dokumentumokra lehet szükség. 

Ha a bejelentkezéskor nem jelenik meg értesítés, az oldalsáv „Apply for an Exam” (Jelentkezés a vizsgára) gombjára (itt jelenítheti meg) kattintva ellenőrizheti a jelentkezés státuszát.

Ha a jelentkezés státusza „pending results” (függőben lévő eredmények) vagy „confirmed” (megerősítve), akkor jelenleg nincs további teendő; az IBLCE júliusban e-mailben tájékoztatást ad a vizsgaidőponttal kapcsolatban.


Hogyan tekinthetem meg/nyomtathatom ki a fizetés visszaigazolását? 

Az igazoláshoz úgy férhet hozzá, hogy bejelentkezik a fiókjába az IBLCE online képesítéskezelő rendszerén keresztül.

A bejelentkezést követően lépjen a „My Purchases” (Saját vásárlások) oldalra. Keresse meg azt a befizetést, amelynek visszaigazolását látni szeretné, majd kattintson a fizetés mellett található „View” (Megtekintés) gombra. Erről a képernyőről is nyomtathat másolatot.


Hogyan frissíthetem az IBLCE fiókomhoz kapcsolódó e-mail-címet? 

Az e-mail-cím frissítéséhez jelentkezzen be az IBLCE új online képesítéskezelő rendszerébe az IBLCE-nél regisztrált e-mail-cím használatával. 

A bejelentkezés után az e-mail-cím a jobb felső sarkában látható. Kattintson erre a legördülő menü megjelenítéséhez. Válassza a „Profile” (Profil), majd az „Update Profile” (Profil frissítése) lehetőséget. Ezután az e-mail-címet módosíthatja arra a címre, ahová az IBLCE e-mail üzeneteit kéri. 

Ne hozzon létre újabb fiókot, ha már rendelkezik eggyel! Ha vissza szeretné állítani a jelszót, akkor itt láthatja, hogyan kell ezt megtenni. 


* Figyelem: Ha az Ön által a jelentkezésekor használt nyelv nem angol, spanyol vagy német, előfordulhat, hogy az jelentkezés elküldésének időpontja és az online képesítéskezelő rendszerben való megjelenésének időpontja között némi csúszást tapasztal. Köszönjük a türelmét! 

Ha bármilyen problémája van a fenti lépések bármelyikével kapcsolatban, forduljon a lakóhelyéhez tartozó IBLCE irodához

← IBLCE 2020 COVID-19 erőforrásközpont