Ažuriranje od 22. lipnja 2022.: Počelo je objavljivanje rezultata ispita za ožujak/travnja 2022.

(Update as of June 22, 2022: The Release of March/April 2022 Examination Results Has Begun — Croatian)

Više od 1500 kandidata iz otprilike 50 zemalja polagalo je IBCLC ispit u ožujku/travnju 2022. IBLCE je danas počeo objavljivati ​​rezultate ispita kandidatima na njihovom online računu za upravljanje vjerodajnicama.

Objavljivanje rezultata ispitivanja je intenzivan proces; stoga će trebati otprilike 72 sata za objavljivanje svih rezultata pregleda. Rezultati ispitivanja moraju biti objavljeni u segmentima. To znači da možete vidjeti svoje rezultate prije ili nakon nekog drugog koga poznajete.

Napominjemo: neki dijelovi online sustava upravljanja vjerodajnicama moraju biti onemogućeni da bi se objavili rezultati ispita. To može utjecati na sve IBCLC ispite, uključujući i one koji nisu položili IBCLC ispit iz ožujka/travnja 2022.

Za IBCLC koje ponovno certificiraju CERP-ovi 2022.: Prijave za ponovnu certifikaciju od strane CERP-a privremeno su nedostupne.

Prijave za ponovnu certifikaciju od strane CERP-a na drugim jezicima osim engleskog, njemačkog i španjolskog ostat će dostupne. na vašoj jezičnoj stranici.

Podsjetimo, rok za ponovnu certifikaciju od strane CERP-a je 30. rujna 2022.

Ako ste se već prijavili za ponovnu certifikaciju od strane CERP-a, privremeno nećete moći provjeriti o statusu vaše prijave.

Za sve IBCLC-ove: privremeno nećete moći provjeriti status svoje vjerodajnice u online sustavu za upravljanje vjerodajnicama.

I dalje možete provjeriti svoj status vjerodajnica. provjerite status svoje vjerodajnice u našem online Javnom registru. Molimo kontaktirajte svoju IBLCE regionalnu lokaciju ako vam je potrebna pomoć u provjeri vaše vjerodajnice ili statusa prijave za recertifikaciju prema CERP-u.

Pristup svim dijelovima online sustava za upravljanje vjerodajnicama bit će vraćen kada završimo s objavljivanjem rezultata ispita. Podijelit ćemo ovdje i na društvenim mrežama kada sve bude ponovno dostupno.

Nakon što svi rezultati budu objavljeni, IBLCE će poslati e-poruku kandidatima s uputama za pristup rezultatima ispita i izvješću o rezultatima online. Imajte na umu da će vaš službeni rezultat biti u online verziji vašeg osobnog računa.

Novi IBCLC i recertificirani IBCLC imat će opcije za provjeru svoje certifikacije. Informacije o vašim opcijama bit će dostavljene u vašoj obavijesti e-pošte. Slanje potvrda i identifikacijskih iskaznica poštom uslijedit će nakon objave rezultata na vašem online računu prije kraja godine. Imajte na umu da će IBLCE ažurirati svoj mrežni registar do kraja kolovoza 2022.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19