Frissítés 2022. június 22-én: A 2022. március/április vizsgaeredmények közzététele megkezdődött

(Update as of June 22, 2022: The Release of March/April 2022 Examination Results Has Begun — Hungarian)

Körülbelül 50 ország több mint 1500 jelöltje tette le a 2022. március/április IBCLC vizsgát. Az IBLCE a mai napon megkezdte a vizsgaeredmények közzétételét a vizsgázók számára online hitelesítő adatkezelési fiókjukban.

A vizsgálati eredmények közzététele intenzív folyamat; ezért körülbelül 72 órát vesz igénybe az összes vizsgálati eredmény közzététele. A vizsgálati eredményeket szegmensekben kell közzétenni. Ez azt jelenti, hogy az eredményeket valaki előtt vagy után láthatja, akit ismer.

Kérjük, vegye figyelembe: az online hitelesítő adatkezelő rendszer bizonyos részeit le kell tiltani a vizsgálati eredmények közzétételéhez. Ez minden IBCLC-t érinthet, beleértve azokat is, akik nem vettek részt a 2022. március/április IBCLC vizsgán.

A CERP-k által 2022-ben újratanúsító IBCLC-k esetében: A CERP-k általi újratanúsítási kérelmek átmenetileg nem érhetők el.

A CERP-k általi újratanúsítási kérelmek az angoltól, a némettől és a spanyoltól eltérő nyelveken továbbra is elérhetők maradnak. a nyelvi oldalon.

Emlékeztetőül: a CERP-k általi újraminősítés határideje 2022. szeptember 30.

Ha már jelentkezett a CERP-k általi újraminősítésre, átmenetileg nem tudja ellenőrizni jelentkezése állapotáról.

Minden IBCLC esetében: Átmenetileg nem tudja ellenőrizni a hitelesítő adatait az online hitelesítőadat-kezelő rendszerben.

Továbbra is ellenőrizze hitelesítési adatait az online nyilvános nyilvántartásunkban. Kérjük, forduljon az IBLCE regionális telephelyéhez, ha segítségre van szüksége a hitelesítő adatainak vagy a CERPs jelentkezési állapotának megfelelő újraminősítésének ellenőrzéséhez.

Az online hitelesítőadat-kezelő rendszer minden részéhez való hozzáférés visszaáll, ha befejeztük a vizsgálati eredmények közzétételét. Megosztjuk itt és a közösségi médiában, ha minden újra elérhető lesz.

Az összes eredmény közzététele után az IBLCE e-mailt küld a vizsgázóknak, amelyben útmutatást ad vizsgaeredményeik és pontszámuk online eléréséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy hivatalos eredménye személyes fiókja online verziójában található.

Az új IBCLC-k és az újratanúsító IBCLC-k számára lehetőség nyílik tanúsításuk ellenőrzésére. Az értesítési e-mailben tájékoztatást adunk a lehetőségeiről. Az igazolványok és azonosító kártyák postai úton történő postázása az év vége előtt az Ön online fiókjában lévő pontszámok megjelenését követően történik. Felhívjuk figyelmét, hogy az IBLCE 2022. augusztus végéig frissíti az online nyilvántartását.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra