Posodobitev z dne 22. junija 2022: Objava rezultatov izpita za marec/april 2022 se je začela

(Update as of June 22, 2022: The Release of March/April 2022 Examination Results Has Begun — Slovenian)

Več kot 1500 kandidatov iz približno 50 držav je opravilo izpit IBCLC marca/aprila 2022. IBLCE je danes začel objavljati rezultate izpitov kandidatom v njihovem spletnem računu za upravljanje poverilnic.

Objava rezultatov pregleda je intenziven proces; zato bo za objavo vseh rezultatov preiskave potrebnih približno 72 ur. Rezultate pregleda je treba objaviti po segmentih. To pomeni, da boste morda videli svoje rezultate pred ali po nekom, ki ga poznate.

Upoštevajte: nekatere dele spletnega sistema za upravljanje poverilnic je treba onemogočiti za objavo rezultatov izpita. To lahko vpliva na vse IBCLC, vključno s tistimi, ki niso opravili izpita IBCLC marca/aprila 2022.

Za IBCLC, ki bodo leta 2022 ponovno certificirali CERP: vloge za ponovno certificiranje s strani CERP začasno niso na voljo.

Prijave za ponovno certificiranje s strani CERP v drugih jezikih razen angleščine, nemščine in španščine bodo še naprej na voljo. na vaši jezikovni strani.

Naj spomnimo, da je rok za ponovno certificiranje s strani CERP 30. september 2022.

Če ste se že prijavili za ponovno certificiranje s strani CERP, začasno ne boste mogli preveriti o statusu vaše prijave.

Za vse IBCLC: začasno ne boste mogli preveriti svojega statusa poverilnic v spletnem sistemu za upravljanje poverilnic.

Še vedno lahko preverite. preverite stanje svoje poverilnice v našem spletnem javnem registru. Obrnite se na svojo regionalno lokacijo IBLCE, če potrebujete pomoč pri preverjanju statusa vaše poverilnice ali ponovnega certificiranja s strani CERPs.

Dostop do vseh delov spletnega sistema za upravljanje poverilnic bo obnovljen, ko bomo zaključili z objavo rezultatov izpita. Ko bo spet vse na voljo, bomo delili tukaj in na družbenih omrežjih.

Ko bodo objavljeni vsi rezultati, bo IBLCE poslal e-pošto kandidatom z navodili za dostop do rezultatov izpita in poročila o rezultatih na spletu. Upoštevajte, da bo vaš uradni rezultat v spletni različici vašega osebnega računa.

Novi IBCLC in IBCLC, ki ponovno certificirajo, bodo imeli možnosti za preverjanje njihovega certifikata. Informacije o vaših možnostih bodo zagotovljene v vašem e-poštnem obvestilu. Pošiljanje potrdil in osebnih izkaznic po pošti bo sledilo objavi rezultatov na vašem spletnem računu pred koncem leta. Upoštevajte, da bo IBLCE svoj spletni register posodobil do konca avgusta 2022.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri