Ažuriranje od 23. lipnja 2022.: Rezultati IBCLC ispita za ožujak/travnja 2022. dostupni su online

(Update as of June 23, 2022: March/April 2022 IBCLC Examination Results are Available Online — Croatian)

Od danas su objavljeni rezultati ispita za administraciju ispita za ožujak/travanj 2022. i spremni su za pristup kandidatima na svojim mrežnim računima.

Svi kandidati za ožujak/travanj 2022. moraju se prijaviti na svoj online račun za upravljanje vjerodajnicama da bi pristupili svojim rezultatima.

Ako ste se nedavno preselili, ažurirajte svoju adresu na svom profilu u IBLCE-ovom online sustavu za upravljanje vjerodajnicama tako da ispravna adresa bude u arhivi za slanje vašeg certifikata. Provjerite web stranicu IBLCE za ažuriranja o tome kada ćete primiti svoj certifikat poštom.

U nadolazećim mjesecima, IBLCE će svim kandidatima koji prolaze dostaviti službenu e-poruku za potvrdu njihovog statusa certifikacije.

U međuvremenu, evo nekoliko drugih načina na koje možete provjeriti svoj status certifikacije:

  1. Prijavite se na svoj mrežni račun u sustav za upravljanje vjerodajnicama i pratite ovi koraci da biste pronašli svoj status certifikacije.
  2. Slanje Zahtjeva za provjeru certifikata na IBLCE lokaciju koja vam služi. Zahtjev ćete morati podnijeti u ime svog poslodavca ili bilo koga drugog koji zahtijeva provjeru. Imajte na umu da može potrajati do 2-3 tjedna za obradu zahtjeva i pružanje potvrde.
  3. Provjera IBLCE online registra za provjeru statusa IBCLC certifikata. Registar će biti ažuriran s rezultatima ispita iz ožujka/travnja 2022. do kraja kolovoza 2022. godine.
  4. Kontaktirajte svoju IBLCE lokaciju za dodatnu pomoć.

Pregledajte svoj račun i kontaktirajte svoju IBLCE lokaciju ako imate pitanja.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19