Frissítés 2022. június 23-án: 2022. március/április IBCLC vizsgaeredmények elérhetők online

(Update as of June 23, 2022: March/April 2022 IBCLC Examination Results are Available Online — Hungarian)

Mától megjelentek a 2022. március/április vizsgaadminisztráció vizsgaeredményei, amelyeket a vizsgázók megtekinthetnek online fiókjukban.

A 2022. március/április összes jelöltnek be kell jelentkeznie online hitelesítési adatkezelési fiókjába, hogy hozzáférjen eredményeihez.

Ha nemrégiben költözött, kérjük, frissítse címét a profiljában az IBLCE online hitelesítőadat-kezelő rendszerében hogy a megfelelő cím legyen a fájlban a tanúsítvány elküldéséhez. Kérjük, ellenőrizze az IBLCE webhelyét, hogy tájékozódjon arról, hogy mikor kapja meg a tanúsítványt postai úton.

Az elkövetkező hónapokban az IBLCE minden sikeres jelöltnek hivatalos ellenőrző e-mailt küld a minősítés állapotáról.

Ideközben számos más módszer is van a minősítési állapotának ellenőrzésére:

  1. Jelentkezzen be online fiókjába a hitelesítési adatkezelő rendszerben, és kövesse a ezekkel a lépésekkelkeresheti meg minősítési állapotát.
  2. Tanúsítvány-ellenőrzési kérelem benyújtása az Önt kiszolgáló IBLCE-telephelyre. A kérelmet a munkáltatója vagy bárki más nevében kell benyújtania. Felhívjuk figyelmét, hogy a kérelem feldolgozása és az igazolás benyújtása akár 2-3 hetet is igénybe vehet.
  3. Ellenőrizze az IBLCE online nyilvántartását az IBCLC tanúsítvány állapotának ellenőrzéséhez. A nyilvántartás 2022. augusztus végéig frissül a 2022. március/április vizsgálat eredményeivel.
  4. További segítségért forduljon IBLCE-telephelyéhez.

Kérjük, tekintse át fiókját, és bármilyen kérdése esetén forduljon IBLCE-telephelyéhez.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra