Posodobitev od 23. junija 2022: Rezultati izpita IBCLC za marec/april 2022 so na voljo na spletu

(Update as of June 23, 2022: March/April 2022 IBCLC Examination Results are Available Online — Slovenian)

Od danes so bili objavljeni rezultati izpitov za administracijo izpita za marec/april 2022 in so pripravljeni, da si jih kandidati ogledajo v svojih spletnih računih.

Vsi kandidati za marec/april 2022 se morajo za dostop do rezultatov prijaviti v svoj spletni račun za upravljanje poverilnic.

Če ste se nedavno preselili, posodobite svoj naslov v svojem profilu v IBLCE-jevem spletnem sistemu za upravljanje poverilnic tako da je v datoteki pravilen naslov za pošiljanje potrdila. Na spletnem mestu IBLCE preverite, kdaj boste prejeli potrdilo po pošti.

V prihodnjih mesecih bo IBLCE vsem kandidatom, ki bodo uspešno opravili, posredoval uradno e-poštno sporočilo za preverjanje njihovega statusa certifikata.

Vmes lahko na več drugih načinov preverite svoj status certifikata:

  1. Prijavite se v svoj spletni račun v sistemu za upravljanje poverilnic in sledite te korakeza iskanje statusa certifikata.
  2. Pošljite zahtevo za preverjanje certifikata na lokacijo IBLCE, ki vam služi. Zahtevo boste morali oddati v imenu svojega delodajalca ali koga drugega, ki zahteva preverjanje. Upoštevajte, da lahko obdelava zahteve in preverjanje traja do 2-3 tedne.
  3. Preverjanje IBLCE spletnega registra za preverjanje statusa certifikata IBCLC. Register bo posodobljen z rezultati izpita marca/aprila 2022 do konca avgusta 2022.
  4. Za dodatno pomoč se obrnite na svojo lokacijo IBLCE.

Preglejte svoj račun in se z morebitnimi vprašanji obrnite na svojo lokacijo IBLCE.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri