AŽURIRANJE 4. lipnja 2020 .: Zbog bolesti COVID-19 PRODUŽEN JE rok za prijavu ispita koji će se održati u rujnu 2020. KRAJNJI rok sada je ponedjeljak 15. lipnja 2020.

Iako smo više puta slali e-poruke IBCLC-ovima koji će se recertificirati polaganjem ispita, zbog bolesti COVID-19 nismo u mogućnosti slati tipske obavijesti poštom i produžili smo rok za prijavu ispita koliko je god to bilo moguće. To će IBCLC-ovima koji se moraju recertificirati polaganjem ispita omogućiti da provjere je li njihova adresa e-pošte ispravno evidentirana i primaju li obavijesti. (Imajte na umu da ste profesionalno odgovorni za valjanost svojih evidentiranih podataka za kontakt). Time će se također omogućiti kandidatima za prvo stjecanje certifikata IBCLC-a da prema potrebi ispune uvjete prije podnošenja prijava. Obratite posebnu pozornost na to da je ponedjeljak 15. lipnja 2020. KRAJNJI rok za prijavu ispita koji će se održati u rujnu 2020. Dodatnih produženja neće biti. 

Na ovoj stranici saznajte više o prijavi za ispit kao kandidat koji se želi certificirati prvi put. 

U nastavku saznajte nešto više o prijavi za recertifikaciju. 

  • IBCLC-ovi se moraju recertificirati polaganjem ispita svakih 10 godina. Ako se oni koji se moraju recertificirati 2020. godine nisu recertificirali polaganjem ispita u posljednjem petogodišnjem ciklusu, to moraju sada učiniti. Rok za prijavu ispita koji će se održati u rujnu 2020. sada je ponedjeljak 15. lipnja 2020. 
  • Ako želite, pogledajte IBLCE-ov informativni webinar kako biste saznali zašto se ove godine još uvijek trebate recertificirati polaganjem ispita, iako će u budućnosti biti nekih promjena u tom procesu. 

Više informacija o prijavi za ispit na drugim jezicima IBLCE-a možete pronaći na stranici s vašim jezikom

Važna napomena kandidatima odobrenima za ožujak/travanj: ne morate se ponovno prijavljivati za rujanski ispit! Priznat ćemo vašu originalnu prijavu.

← Povratak u resursni centar COVID-19.