Frissítés 2021. június 8-án: A 2021. szeptemberi IBCLC-vizsgálat ütemezésének ütemterve

(Update as of June 8, 2021: Timeline for Scheduling your September 2021 IBCLC Examination — Hungarian)

A 2021. szeptemberi IBCLC-vizsgára 2021. június 4-én zárult a jelentkezés. Az IBLCE több ezer pályázatot kap 17 nyelven, ezért időbe telik azok áttekintése és jóváhagyása.

Lehetséges, hogy választ talál az alkalmazás állapotával kapcsolatos kérdésekre, ha bejelentkezik az IBLCE új online hitelesítő adatkezelő rendszerébe. Kérjük, kövesse az alábbi utasításokat az erőforrás eléréséhez.

Az IBLCE júliusban megkezdi a vizsga-engedélyezési e-mailek küldését, és augusztusig folytatja az engedélyek küldését. Az engedélyezési e-mail fontos információkat tartalmaz a vizsga ütemezéséhez. Kérjük, ne próbálja meg ütemezni a vizsga időpontját, mielőtt megkapja ezt a közleményt.

A jelentkezése státuszát úgy ellenőrizheti, hogy bejelentkezik a fiókjába az IBLCE online képesítéskezelő rendszerén keresztül.  

Ha a jelentkezését nem igazoltuk vissza, a kezdőlapon további információkat tartalmazó értesítés jelenik meg. Kérjük, várja meg az IBLCE munkatársainak e-mail-jét. További információra vagy dokumentumokra lehet szükség. 

Ha a bejelentkezéskor nem jelenik meg értesítés, az oldalsáv „Apply for an Exam” (Jelentkezés a vizsgára) gombjára (itt jelenítheti meg) kattintva ellenőrizheti a jelentkezés státuszát.

Ha a jelentkezés státusza „pending results” (függőben lévő eredmények) vagy „confirmed” (megerősítve), akkor jelenleg nincs további teendő; Az IBLCE júliusban vagy augusztusban e-mailt küld Önnek a vizsga kinevezésének ütemezéséről.

Az igazoláshoz úgy férhet hozzá, hogy bejelentkezik a fiókjába az IBLCE online képesítéskezelő rendszerén keresztül.

A bejelentkezést követően lépjen a „My Purchases” (Saját vásárlások) oldalra. Keresse meg azt a befizetést, amelynek visszaigazolását látni szeretné, majd kattintson a fizetés mellett található „View” (Megtekintés) gombra. Erről a képernyőről is nyomtathat másolatot.

*Kérjük, vegye figyelembe: Ha nem angol, spanyol vagy német nyelven jelentkezett, akkor némi késés lehet a jelentkezése benyújtása és az online hitelesítő adatok kezelési rendszerében történő megjelenése között. Köszönöm a türelmed!

Tudjon meg többet az IBLCE online hitelesítő adatkezelő rendszerének használatáról itt.

Ha bármilyen kérdése van a fenti lépések bármelyikével vagy a saját helyzetével kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba az IBLCE helyével, amely Önt kiszolgálja.

← Vissza a COVID-19 erőforrás oldalra