FRISSÍTVE 2020. július 14-én: Új információk állnak rendelkezésre a 2020-as IBCLC vizsgával kapcsolatos lehetőségekről

Tekintse át az új információkat, amelyek segítenek a szeptemberi IBCLC vizsgával kapcsolatos döntéseinek meghozatalában!

Először nézze meg az IBCLC vizsgával kapcsolatos lehetőségeket, hogy minden fontos információt megkapjon a lehetőségeiről és arról, hogy az idei IBCLC vizsga megtervezésekor milyen szempontokat kell figyelembe venni.

Részletesebb információ, többek között az új ellenőrzőlisták és a GYIK állnak rendelkezésre az IBCLC vizsga vizsgaközpontban történő letételéről.

Megjegyzés: Lehetősége lehet arra, hogy a vizsgát az otthonában, angol nyelven, a Live Remote Proctoring (LRP) segítségével tegye le. Ha ez az Ön esetében szóba jön, további információ itt olvasható angol nyelven.

A következő hetekben, júliusban és augusztusban, a vizsgázásra feljogosító e-maileket ki fogjuk küldeni. Javasoljuk, hogy tekintse át ezeket az információkat, hogy a vizsga ütemezésével kapcsolatos döntése során mérlegelhesse a lehetőségeit.

Fontos megjegyzés: ne lépjen kapcsolatba a vizsgaszervezővel, amíg nem kapta meg a vizsgázásra feljogosító e-mailt az IBLCE-től. Ha a vizsgázásra feljogosító e-mail kézhez vétele előtt lép velük kapcsolatba, az az ütemezéssel kapcsolatban keveredést okozhat. 

Ha olyan kérdése van a konkrét helyzettel kapcsolatban, amelyre itt nem található válasz, forduljon a lakóhelyéhez tartozó IBLCE irodához.

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz