Ažuriranje od 15. srpnja 2022.: Sljedeći koraci za kandidate za IBCLC ispit u rujnu 2022.

(Update as of July 15, 2022: Next Steps for September 2022 IBCLC Examination Candidates — Croatian)

Ako ste se prijavili za polaganje ispita IBCLC u rujnu 2022., zahvaljujemo vam na predanosti profesionalnoj njezi laktacije!

Nakon što pošaljete prijavu, možda ćete se pitati što slijedi. Pročitajte u nastavku kako biste saznali više o procesu – i povremeno provjerite nadzornu ploču kandidata za ispit IBCLC za rujan 2022. kako biste pratili gdje smo u ovom procesu.

IBLCE trenutačno pregledava prijave. Ove smo godine primili više od 4000 prijava, a potrebno je 1-2 mjeseca nakon roka za prijavu da IBLCE pregleda sve prijave. Možete provjeriti svoj online račun kako biste saznali status svoje prijave.

* Imajte na umu: ako ste se prijavili na nekom drugom jeziku osim engleskog, španjolskog ili njemačkog, može proći neko vrijeme između podnošenja prijave i njenog pojavljivanja u online sustavu upravljanja vjerodajnicama. Hvala vam na strpljenju!

Još uvijek nije moguće zakazati vaš IBCLC pregled u rujnu 2022. IBLCE očekuje početak slanja e-poruka za autorizaciju ispita za IBCLC pregled u rujnu 2022. ovog mjeseca, počevši s kandidatima kojima je odobrena pauza za dojenje/dojenje. Nakon što primite autorizacijsku e-poruku, možete zakazati ispit za ispitni rok: 14. – 23. rujna 2022.

Redovito provjeravajte nadzornu ploču kandidata za ispit IBCLC za rujan 2022. da biste saznali više!

U međuvremenu biste mogli upotrijebiti Prometricov alat za lokaciju ispitnog centra za pregled informacija o postojeći ispitni centri. Možete unijeti željenu lokaciju i gore navedeni raspon datuma ispita.

Imajte na umu da ni IBLCE ni Prometric ne mogu jamčiti dostupnost termina na željenoj lokaciji. Prikazane lokacije također su podložne promjenama, pa vas potičemo da provjerite ponovo kada zakažete pregled. Osim toga, vrlo je važno pregledati ovaj popis centara za testiranje koji imaju specifične zahtjeve u vezi s COVID-19.

Ako imate pitanje specifično za vašu situaciju, možete kontaktirati IBLCE lokaciju koja vam pruža usluge.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19