Ažuriranje od 19. srpnja 2021 .: Rezultati ispitivanja u travnju / svibnju 2021. bit će dostupni na mreži ovog mjeseca

(Update as of July 19, 2021: April/May 2021 Examination Results Will Be Available Online This Month — Croatian)

Kao što je najavljeno, rezultati ispitivanja IBCLC u travnju / svibnju 2021. bit će dostupni na mreži u srpnju.

IBLCE će pružiti rezultate prolaska / neuspjeha i vaše izvješće o rezultatima na vašem mrežnom računu za upravljanje vjerodajnicama.

Dok se pripremamo za objavljivanje rezultata ispitivanja, možda ćete primijetiti promjene na svom mrežnom računu. Nekoliko dana možete vidjeti poruku da rezultati vašeg pregleda još nisu objavljeni. Molimo provjerite web mjesto IBLCE i potražite e-poštu od nas u sljedećih nekoliko tjedana kojom ćemo vas obavijestiti da su rezultati u potpunosti objavljeni i spremni na vašem računu.

Veliko hvala na strpljenju. Znamo da ste željni vaših rezultata! Drago nam je što vam nudimo ove rezultate putem internetskog rješenja i pružit ćemo vam više detalja u narednim tjednima.

Kao što je podijeljeno u Tjednom ažuriranju u ožujku 2021. zbog logistike slanja poštom potvrde tijekom pandemije, slanje IBCLC potvrda poštom odgađa se. IBLCE će poslati IBCLC potvrde i identifikacijske kartice uspješnim kandidatima za travanj / svibanj 2021. IBCLC poštom u narednim mjesecima.

Napomena: Neki dijelovi mrežnog upravljanja vjerodajnicama sustav mora biti onemogućen da bi objavio rezultate ispitivanja. To može utjecati na sve IBCLC-ove, uključujući one koji nisu položili IBCLC ispit u travnju / svibnju 2021.

Za IBCLC-ove koji su potvrđeni od strane CERP-a 2021. godine: prijave za ponovnu certifikaciju od strane CERP-a privremeno nisu dostupne.

Prijave za ponovnu certifikaciju od strane CERP-a na jezicima koji nisu engleski, njemački i španjolski ostat će dostupne na vašoj jezičnoj stranici.

Podsjećamo, rok za ponovnu certifikaciju od strane CERP-a je 30. rujna 2021.

Ako ste se već prijavili za ponovnu certifikaciju od strane CERP-ova, privremeno nećete moći provjeriti status svoje prijave.

Za sve IBCLC-ove: privremeno neće moći provjeriti vaš status vjerodajnice u mrežnom sustavu upravljanja vjerodajnicama.

Još uvijek možete provjeriti svoj status vjerodajnice u našem mrežnom Javni registar . Molimo vas da kontaktirate svoju regionalnu lokaciju IBLCE ako vam je potrebna pomoć u provjeri vaših vjerodajnica ili ponovne ovjere statusom prijave CERP-a.

Pristup svim dijelovima internetskog sustava za upravljanje vjerodajnicama bit će obnovljen kad završimo s objavljivanjem rezultata pregleda. Dijelit ćemo ovdje i na društvenim mrežama kada sve bude ponovno dostupno.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19