Opdatering fra 19. juli 2021: Undersøgelsesresultater fra april / maj 2021 vil være tilgængelige online denne måned

(Update as of July 19, 2021: April/May 2021 Examination Results Will Be Available Online This Month — Danish)

Som meddelt vil april / maj 2021 IBCLC-undersøgelsesresultater blive leveret online i juli.

IBLCE leverer pass / fail-resultaterne og din scorerapport på din online legitimationsadministrationskonto .

Når vi forbereder os på frigivelsen af ​​undersøgelsesresultaterne, kan du bemærke ændringer i din online-konto. I et par dage kan du muligvis se en besked om, at dine eksamensresultater endnu ikke er frigivet. Tjek IBLCE-webstedet, og se efter en e-mail fra os i de næste par uger, hvor du får besked om, at resultaterne er fuldt ud frigivet og klar på din konto.

Mange tak for din tålmodighed. Vi ved, at du er ivrig efter at få dine resultater! Vi er glade for at kunne tilbyde dig disse resultater via en online løsning og vil give dig flere detaljer i de kommende uger.

Som blev delt i en Ugentlig opdatering i marts 2021 på grund af logistikken ved levering af mail certifikater under en pandemi, udsendelse af IBCLC-certifikater pr. post er forsinket. IBLCE sender IBCLC-certifikater og identifikationskort til vellykkede kandidater til IBCLC-eksamen i april / maj 2021 med posten i de kommende måneder.

Bemærk: Nogle dele af online legitimationsadministration systemet skal deaktiveres for at frigive eksamensresultater. Dette kan påvirke alle IBCLC’er, inklusive dem, der ikke deltog i IBCLC-undersøgelsen i april / maj 2021.

Til IBCLC’er, der gencertificeres af CERP’er i 2021: Ansøgninger om gencertificering af CERP’er er midlertidigt utilgængelige.

Ansøgninger om at gencertificere af CERP’er på andre sprog end engelsk, tysk og spansk forbliver tilgængelige på din sprogside.

Som en påmindelse er fristen for at gencertificere af CERP’er 30. september 2021.

Hvis du allerede har ansøgt om at blive bekræftet af CERP’er, kan du midlertidigt ikke kontrollere status for din ansøgning.

For alle IBCLC’er: Du vil midlertidigt ikke være i stand til at kontrollere din legitimationsstatus i online legitimationsstyringssystemet.

Du kan stadig kontrollere din legitimationsstatus i vores online Offentligt register . Kontakt din regionale IBLCE-placering, hvis du har brug for hjælp til at kontrollere din legitimationsoplysninger eller gencertificering ved hjælp af CERPs-applikationsstatus.

Adgang til alle dele af online legitimationsadministrationssystemet gendannes, når vi har afsluttet frigivelse af eksamensresultater. Vi deler her og på sociale medier, når alt igen er tilgængeligt.

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter