Update vanaf 19 juli 2021: examenresultaten van april/mei 2021 zijn deze maand online beschikbaar

(Update as of July 19, 2021: April/May 2021 Examination Results Will Be Available Online This Month — Dutch)

Zoals aangekondigd, worden de IBCLC-onderzoeksresultaten van april/mei 2021 in juli online verstrekt.

De IBLCE levert de resultaten voor geslaagd/mislukt en uw scorerapport in uw online account voor inloggegevensbeheer.

Terwijl we ons voorbereiden op de vrijgave van de examenresultaten, merkt u mogelijk wijzigingen in uw online account. Het kan zijn dat u enkele dagen een melding krijgt dat uw examenresultaten nog niet bekend zijn. Kijk op de IBLCE-website en ontvang in de komende weken een e-mail van ons om u te laten weten dat de resultaten volledig zijn vrijgegeven en klaar zijn in uw account.

Hartelijk dank voor uw geduld. We weten dat u graag uw resultaten wilt hebben! We zijn verheugd u deze resultaten via een online oplossing aan te bieden en zullen u in de komende weken meer details verstrekken.

Zoals werd gedeeld in een wekelijkse update in maart 2021, vanwege de logistiek van het verstrekken certificaten tijdens een pandemie, wordt de verzending van IBCLC-certificaten per post vertraagd. IBLCE zal IBCLC-certificaten en identificatiekaarten de komende maanden per post naar succesvolle IBCLC-examenkandidaten van april/mei 2021 sturen.

Let op: Sommige delen van het online beheer van inloggegevens systeem moet worden uitgeschakeld om examenresultaten vrij te geven. Dit kan van invloed zijn op alle IBCLC’s, inclusief degenen die het IBCLC-examen van april/mei 2021 niet hebben afgelegd.

Voor IBCLC’s die in 2021 opnieuw worden gecertificeerd door CERP’s: Aanvragen voor hercertificering door CERP’s zijn tijdelijk niet beschikbaar.

Aanvragen voor hercertificering door CERP’s in andere talen dan Engels, Duits en Spaans blijven beschikbaar op uw taalpagina.

Ter herinnering: de deadline voor hercertificering door CERP’s is 30 september 2021.

Als u zich al heeft aangemeld voor hercertificering door CERP’s, kunt u tijdelijk de status van uw aanvraag niet controleren.

Voor alle IBCLC’s: u tijdelijk uw legitimatiestatus niet kunnen controleren in het online legitimatiebeheersysteem.

U kunt uw legitimatiestatus nog steeds controleren in ons online Openbaar register. Neem contact op met uw regionale IBLCE-locatie als u hulp nodig heeft bij het controleren van uw legitimatiebewijs of hercertificering aan de hand van de CERP-aanvraagstatus.

Toegang tot alle delen van het online legitimatiebeheersysteem wordt hersteld wanneer we klaar zijn met het vrijgeven van de examenresultaten. We zullen hier en op sociale media delen wanneer alles weer beschikbaar is.

← Informatiecentrum voor COVID-19