OPDATERING fra 26. juli 2021: Opdatering af certifikater

(UPDATE as of July 26, 2021: Certificates Update — Danish)

Tillykke til nye IBCLC’er såvel som dem, der blev certificeret igen! Efter forsinkelser forbundet med logistikken med at levere mailede certifikater under en pandemi, der er forberedelser på at sende certifikaterne og ID-kortene først til kandidater, der blev certificeret eller gencertificeret i 2020. Vi beklager forsinkelsen på grund af disse ekstraordinære omstændigheder.

IBLCE forbereder sig på at sende 2020 certifikatindlægget i slutningen af ​​ August .

April / maj 2021 IBCLC-eksamenskandidater modtog en e-mail med instruktioner om at få adgang til deres scores i deres online legitimationsstyringssystem den 23. juli 2021. April / maj 2021-certifikater sendes i de kommende måneder efter afslutningen af ​​mailingen af 2020-certifikaterne. Tak for din tålmodighed, vi ved, at du er meget stolt af din enorme præstation, og vi arbejder flittigt på at formidle certifikater i den rækkefølge, de blev optjent.

Mens forberedelsen til certifikater stadig er i gang, giver IBLCE en række certificeringsbekræftelsesmuligheder. Som vi har gjort for IBCLC’er i 2020, vil disse muligheder være tilgængelige for nye og gencertificerende IBCLC’er i 2021.

Som en påmindelse er følgende muligheder for certificeringsbekræftelse:

  1. Log ind på din online konto i legitimationsstyringssystemet og følger disse trin for at finde din certificeringsstatus.
  2. Indsendelse af en Anmodning om certificeringsbekræftelse til den IBLCE-placering, der betjener dig. Du bliver nødt til at indsende anmodningen på vegne af din arbejdsgiver eller den anden, der kræver verifikation.
  3. Kontrol af IBLCE online registry for at bekræfte en IBCLC-certificeringsstatus. Registret opdateres med resultaterne af april / maj 2021-undersøgelsen inden udgangen af ​​august eller begyndelsen af ​​september.
  4. Kontakt din IBLCE-placering for et brev, der bekræfter din IBCLC-certificeringsstatus, der kan leveres til tredjeparter.

Hvis du har spørgsmål, der er specifikke for din situation, bedes du kontakte den IBLCE-placering , der betjener dig.

Tillykke med din bedrift!

← Tilbage til COVID-19 ressource side