UPDATE vanaf 26 juli 2021: Update certificaten

(UPDATE as of July 26, 2021: Certificates Update — Dutch)

Gefeliciteerd aan zowel nieuwe IBCLC’s als degenen die opnieuw gecertificeerd zijn! Na vertragingen in verband met de logistiek van het verstrekken van gemailde certificaten tijdens een pandemie, zijn de voorbereidingen aan de gang om de certificaten en ID-kaarten eerst te verzenden naar kandidaten die in 2020 zijn gecertificeerd of opnieuw zijn gecertificeerd. Onze excuses voor de vertraging als gevolg van deze buitengewone omstandigheden.

IBLCE bereidt zich voor om de 2020 certificaten eind augustus te verzenden.

April/mei 2021 IBCLC-examenkandidaten hebben op 23 juli 2021 een e-mail ontvangen met instructies om toegang te krijgen tot hun scores in hun online referentiebeheersysteem. De certificaten van april/mei 2021 zullen in de komende maanden worden verzonden, na voltooiing van de mailing van de 2020-certificaten. Bedankt voor je geduld, we weten dat je erg trots bent op je geweldige prestatie en we werken er hard aan om de certificaten te verspreiden in de volgorde waarin ze zijn verdiend.

Terwijl de voorbereiding voor certificaten nog in volle gang is, biedt de IBLCE verschillende opties voor certificeringsverificatie. Zoals we hebben gedaan voor IBCLC’s in 2020, zullen deze opties in 2021 beschikbaar zijn voor nieuwe en hercertificerende IBCLC’s.

Ter herinnering, de volgende opties zijn certificeringsverificatie:

  1. Aanmelden bij uw online account in het referentiebeheersysteem en volg deze stappen om uw certificeringsstatus te vinden.
  2. Het indienen van een Certificatieverificatieverzoek naar de IBLCE-locatie die u bedient. U moet het verzoek indienen namens uw werkgever of iemand anders die de verificatie nodig heeft.
  3. De IBLCE controleren online registry om een ​​IBCLC-certificeringsstatus te verifiëren. Het register wordt eind augustus of begin september bijgewerkt met de resultaten van het onderzoek van april/mei 2021.
  4. Contact opnemen met uw IBLCE-locatie voor een brief waarin uw IBCLC-certificeringsstatus wordt geverifieerd en die aan derden kan worden verstrekt.

Als u specifieke vragen heeft over uw situatie, neem dan contact op met de IBLCE-locatie die u van dienst is.

Gefeliciteerd met je prestatie!

← Terug naar de COVID-19-bronnenpagina