ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από τις 26 Ιουλίου 2021: Ενημέρωση πιστοποιητικών

(UPDATE as of July 26, 2021: Certificates Update — Greek)

Συγχαρητήρια σε νέα IBCLC καθώς και σε όσους πιστοποίησαν ξανά! Μετά από καθυστερήσεις που σχετίζονται με τη διοικητική μέριμνα για την παροχή πιστοποιητικών μέσω ταχυδρομείου κατά τη διάρκεια πανδημίας, βρίσκονται σε εξέλιξη προετοιμασίες για την αποστολή των πιστοποιητικών και των δελτίων ταυτότητας πρώτα στους υποψηφίους που πιστοποιήθηκαν ή πιστοποιήθηκαν το 2020 Ζητούμε συγνώμη για την καθυστέρηση λόγω αυτών των εξαιρετικών περιστάσεων.

Η IBLCE ετοιμάζεται να στείλει την ανάρτηση πιστοποιητικών 2020 στα τέλη Αυγούστου .

Απρίλιος / Μάιος 2021 Οι υποψήφιοι της εξέτασης IBCLC έλαβαν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με οδηγίες για πρόσβαση στις βαθμολογίες τους στο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης διαπιστευτηρίων στις 23 Ιουλίου 2021. Απρίλιος / Μάιος 2021 τα πιστοποιητικά θα σταλούν τους επόμενους μήνες, μετά την ολοκλήρωση της αποστολής των πιστοποιητικών 2020. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας, γνωρίζουμε ότι είστε πολύ περήφανοι για το τεράστιο επίτευγμά σας και εργαζόμαστε επιμελώς για τη διάδοση των πιστοποιητικών με τη σειρά με την οποία αποκτήθηκαν.

Ενώ η προετοιμασία για πιστοποιητικά βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, το IBLCE παρέχει μια ποικιλία επιλογών επαλήθευσης πιστοποίησης. Όπως έχουμε κάνει για τα IBCLC το 2020, αυτές οι επιλογές θα είναι διαθέσιμες σε νέα και επαναπιστοποιητικά IBCLC το 2021.

Ως υπενθύμιση, τα παρακάτω είναι επιλογές επαλήθευσης πιστοποίησης:

  1. Σύνδεση στον λογαριασμό σας στο διαδίκτυο στο σύστημα διαχείρισης διαπιστευτηρίων και ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να βρείτε την κατάσταση πιστοποίησης.
  2. Υποβολή Αίτημα επαλήθευσης πιστοποίησης στην τοποθεσία IBLCE που σας εξυπηρετεί. Θα πρέπει να υποβάλετε το αίτημα εκ μέρους του εργοδότη σας ή όποιος άλλος απαιτεί την επαλήθευση.
  3. Έλεγχος του IBLCE διαδικτυακό μητρώο για την επαλήθευση της κατάστασης πιστοποίησης IBCLC. Το μητρώο θα ενημερωθεί με τα αποτελέσματα της εξέτασης Απριλίου / Μαΐου 2021 έως τα τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου.
  4. Επικοινωνία με το ΤοποθεσίαIBLCE για επιστολή επαλήθευσης της κατάστασης πιστοποίησης IBCLC που μπορεί να παρασχεθεί σε τρίτους.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με την περίπτωσή σας, επικοινωνήστε με την τοποθεσία IBLCE που σας εξυπηρετεί.

Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας!

← Επιστροφή στη σελίδα πόρων COVID-19