FRISSÍTÉS 2021. július 26-tól: Tanúsítványok frissítése

(UPDATE as of July 26, 2021: Certificates Update — Hungarian)

Gratulálok az új IBCLC-knek, valamint azoknak, akik újra tanúsítottak! A postai tanúsítványok beadásának logisztikájával járó késések után járvány, folyamatban vannak az előkészületek a tanúsítványok és személyi igazolványok elküldésére azoknak a jelölteknek, akik igazolást kaptak vagy újból tanúsítottak 2020-ban. Elnézését kérjük a rendkívüli körülmények miatti késedelem miatt.

Az IBLCE készül elküldeni a 2020 tanúsítványokat augusztus végén .

2021. április / május az IBCLC vizsgára jelentkezők 2021. július 23-án e-mailt kaptak az online hitelesítés-kezelési rendszerükben elért pontszámok elérésére vonatkozó utasításokról. 2021. április / május tanúsítványokat a következő hónapokban küldjük el, a postázás befejezése után a 2020-as tanúsítványok közül. Köszönjük türelmét, tudjuk, hogy nagyon büszke vagy hatalmas teljesítményedre, és szorgalmasan dolgozunk az igazolások terjesztésében a megszerzésük sorrendjében.

Míg a tanúsítványok előkészítése még folyamatban van, az IBLCE számos tanúsítási ellenőrzési lehetőséget kínál. Ahogy tettük az IBCLC-k esetében 2020-ban, ezek a lehetőségek 2021-ben az új és újból tanúsító IBCLC-k számára is elérhetők lesznek.

Emlékeztetőül: a következők tanúsítási ellenőrzési lehetőségek:

  1. Bejelentkezés a online fiókba a hitelesítő adatok kezelő rendszerében , és ezeket a lépéseket követve keresse meg tanúsítási állapotát.
  2. A Hitelesítés-igazolási kérelem az Ön számára kiszolgáló IBLCE-helyre. A kérelmet munkáltatója vagy bárki más nevében kell benyújtania.
  3. Az IBLCE ellenőrzése online nyilvántartás az IBCLC tanúsítási állapot ellenőrzéséhez. A nyilvántartást augusztus végéig vagy szeptember elejéig frissítik a 2021. április / májusi vizsgálat eredményeivel.
  4. Kapcsolatfelvétel a IBLCE helye az IBCLC tanúsítási státuszát igazoló levélhez, amelyet harmadik feleknek lehet átadni.

Ha bármilyen kérdése van a helyzetével kapcsolatban, kérjük, forduljon az IBLCE helyhez , amely kiszolgálja Önt.

Gratulálok a teljesítményedhez!

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra