Frissítés 2022. július 29-én: A frissített IBCLC regisztrációs adatbázis már elérhető

(Update as of July 29, 2022: Updated IBCLC Registry Now Available — Hungarian)

Az IBLCE nyilvános nyilvántartása frissítve lett, hogy tartalmazza a 2022. március/április IBCLC vizsgaadminisztráció minősítési frissítéseit és a CERP-k általi újraminősítést 2022. július 1-jétől. Köszönjük a világ összes IBCLC-jének a hihetetlen elkötelezettségét a szoptató családok támogatása mellett!

Azoknak az IBCLC-knek, akiknek igazolniuk kell tanúsítványukat munkáltatójuknál vagy más érdekelt feleknél, akik a jelenlegi IBCLC-k ellenőrzését kívánják ellenőrizni, javasoljuk, hogy használja ezt az erőforrást. Ha megadja a munkáltatónak a nyilvántartási linket és a hitelesítési számot (L-#), lehetővé teszi számukra, hogy önállóan ellenőrizzék az Ön tanúsítását. Az oldalt kinyomtathatja is, és elküldheti a munkáltatójának.

Segítségre van szüksége a hitelesítési szám megtalálásához? Itt tudhat meg többet arról, hogyan férhet hozzá fiókjához az IBLCE online hitelesítőadat-kezelő rendszerében.


Emlékeztetőül: itt vannak a jelenleg elérhető egyéb tanúsítvány-ellenőrzési módszerek:

  • Jelentkezzen be az IBLCE online hitelesítő adatkezelő rendszerébe, és tekintse meg/nyomtassa ki minősítésének állapotát a „Saját hitelesítő adatok” lapon. További információ itt.
  • Küldjön be tanúsítvány-ellenőrző űrlapot a munkáltatója vagy bárki nevében, akinek szüksége van a tanúsítvány ellenőrzésére.
  • Lépjen kapcsolatba IBLCE-telephellyel, és kérjen levelet, amely igazolja IBCLC-tanúsítványának státuszát, és amelyet harmadik feleknek átadhat.
  • Használja a sikeres vizsga e-mailt, amelyet e hónap elején küldtünk Önnek.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Önt kiszolgáló IBLCE regionális helyszínnel.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra