Posodobitev od 29. julija 2022: Posodobljeni register IBCLC je zdaj na voljo

(Update as of July 29, 2022: Updated IBCLC Registry Now Available — Slovenian)

Javni register IBLCE je bil posodobljen tako, da vključuje posodobitve certifikatov iz upravljanja izpitov IBCLC marca/aprila 2022 in ponovno certificiranje s strani CERPs od 1. julija 2022. Hvala vsem IBCLC po vsem svetu za vašo neverjetno predanost podpori doječim družinam!

Za IBCLC, ki morajo preveriti svoj certifikat pri delodajalcu ali drugih zainteresiranih straneh, ki želijo preveriti trenutne IBCLC, priporočamo, da uporabite ta vir. Če delodajalcu posredujete povezavo do registra in številko poverilnice (L-#), mu boste omogočili, da sam preveri vaše potrdilo. Stran lahko tudi natisnete in jo pošljete delodajalcu.

Potrebujete pomoč pri iskanju številke poverilnice? Izvedite več o dostopu do vašega računa v spletnem sistemu za upravljanje poverilnic IBLCE tukaj.


Opomnimo vas, da so vam trenutno na voljo drugi načini preverjanja potrdil:

  • Prijavite se v spletni sistem za upravljanje poverilnic IBLCE in si oglejte/natisnite svoj status potrdila na zavihku »Moje poverilnice«. Več o tem tukaj.
  • Oddajte obrazec za preverjanje certifikata v imenu svojega delodajalca ali osebe, ki potrebuje preverjanje vašega certifikata .
  • Obrnite se na svojo lokacijo IBLCE za pismo, ki potrjuje vaš status certifikata IBCLC in ga lahko posredujete tretjim osebam.
  • Uporabite potrdilo o opravljenem izpitu po elektronski pošti, ki vam je bilo poslano v začetku tega meseca.

Če imate kakršna koli vprašanja, ne oklevajte in se obrnite na regionalno lokacijo IBLCE, ki vam služi.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri