Frissítés 2022. július 8-án: Végső 2021-es tanúsítványfrissítés

(Update as of July 8, 2022: Final 2021 Certificate Update — Hungarian)

A 2021. szeptemberi IBCLC-vizsgálat és a CERP-tanúsítványok általi újraminősítés postázása befejeződött. Több mint 6000 tanúsítványt küldtek postán, és úton vannak az IBCLC-k felé szerte a világon!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezeket a tanúsítványokat világszerte postázzuk, és a szállítási idő változhat. Az elmúlt években egyes tanúsítványok több mint hat hétig tartottak, hogy megérkezzenek, még a járvány miatti esetleges késések nélkül is. Köszönjük türelmét – jönnek az igazolások!

Amint azt a korábbi frissítésekben jeleztük, az IBLCE továbbra is foglalkozik a COVID-19 hatásaival. valamint az ellátási lánccal kapcsolatos problémák, amelyek a tanúsítványok kiküldési eljárásának módosítását tették szükségessé, és a tanúsítványok küldésének határidejének meghosszabbodásához vezettek. Most, hogy a végleges 2021-es IBCLC-tanúsítványok megérkeztek, figyelmünket a 2022. március/április IBCLC vizsga tanúsítványaira fordítjuk. A tanúsítványok állapotával kapcsolatos frissítéseket továbbra is közzétesszük az IBLCE COVID-19 erőforrásközpontjában. A 2022. március/április vizsgát sikeres vizsgázók itt találhatnak más módszereket is a minősítésük vagy újraminősítésük igazolására.

Tisztában vagyunk vele, hogy a tanúsítványok fontosak Önnek, mint IBCLC-nek, és az IBLCE szorgalmasan dolgozik azon, hogy a lehető legrövidebb időn belül kiadja azokat az Ön teljesítménye elismeréseként ebben a zavaros időszakban.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra