Posodobitev od 8. julija 2022: Končna posodobitev potrdila 2021

(Update as of July 8, 2022: Final 2021 Certificate Update — Slovenian)

Pošiljanje izpita IBCLC septembra 2021 in ponovnega certificiranja s certifikati CERP je zdaj končano. Več kot 6000 certifikatov je bilo poslanih po pošti in so na poti do IBCLC po vsem svetu!

Upoštevajte, da se ta potrdila pošiljajo po vsem svetu in da se čas dostave lahko razlikuje. V preteklih letih so nekateri certifikati prispeli več kot šest tednov, tudi brez morebitnih zamud zaradi pandemije. Hvala za potrpežljivost – certifikati prihajajo!

Kot je navedeno v prejšnjih posodobitvah, se IBLCE še vedno ukvarja z vplivi COVID-19 kot tudi težave z dobavno verigo, zaradi katerih je bilo treba spremeniti postopek pošiljanja potrdil po pošti in privedlo do podaljšanega časovnega okvira za pošiljanje potrdil. Zdaj, ko so končna potrdila IBCLC za leto 2021 na voljo, bomo svojo pozornost usmerili na potrdila iz izpita IBCLC marca/aprila 2022. Še naprej bomo objavljali posodobitve o statusu teh potrdil v informacijskem centru IBLCE COVID-19. Kandidati, ki so opravili izpit marca/aprila 2022, lahko tukaj najdejo druge načine preverjanja svojega ali ponovnega certificiranja.

Zavedamo se, da so certifikati pomembni za vas kot IBCLC, in IBLCE si marljivo prizadeva, da bi jih zagotovil kot priznanje za vaše dosežke, takoj ko je to izvedljivo v tem času motenj.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri