Ažuriranje od 12. kolovoza 2022.: Ažuriranje rasporeda ispita za rujan 2022.

(Update as of August 12, 2022: September 2022 Examination Scheduling Update — Croatian)

U tijeku je zakazivanje za većinu kandidata za IBCLC ispit za rujan 2022. IBLCE nastavlja slati e-poruke za autorizaciju ispita redovito tijekom kolovoza ostatku odobrenih kandidata iz rujna.

Do danas je 86% kandidata koji su dobili autorizaciju uspješno zakazalo termin ispita. Napredak zakazivanja možete pratiti na Nadzorna ploča kandidata za ispit IBCLC za rujan 2022.

Ako još niste primili e-poštu za autorizaciju ispita, preporučujemo da provjerite mapu neželjene pošte ili neželjene pošte. Zahvaljujemo što ste primijetili da ne možete zakazati termin za pregled prije nego što primite svoju e-poruku za autorizaciju ispita, budući da dobavljač testiranja neće moći zakazati vaš termin bez ovih informacija.

Dok se pripremate za ispit, imajte na umu nekoliko važnih nadolazećih rokova:

Zatražite otkazivanje radi djelomičnog ili punog povrata novca zbog izvanrednih okolnosti do 19. kolovoza 2022.
Saznajte više o svojim mogućnostima u 2022 ovdje.

Podnesite sve potrebne zahtjeve za promjenu imena do 2. rujna 2022.
Vaše ime u evidenciji IBLCE-a i ime na dva obrasca osobne iskaznice koje predočite na dan ispita moraju odgovarati . Ako trebate promijeniti svoje ime u evidenciji IBLCE-a kako bi odgovaralo vašim ID-ovima, kontaktirajte IBLCE lokaciju koji vam služi do roka.

Ako imate pitanje koje se odnosi na vašu situaciju, naš tim korisničke službe je tu za vas. Obratite se IBLCE lokaciji koja vam pruža usluge.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19