Frissítés 2022. augusztus 12-én: 2022. szeptemberi vizsgaütemezési frissítés

(Update as of August 12, 2022: September 2022 Examination Scheduling Update — Hungarian)

Az ütemezés folyamatban van a legtöbb 2022. szeptemberi IBCLC-vizsgára jelentkező esetében. Az IBLCE továbbra is rendszeresen küld vizsgát engedélyező e-maileket augusztus folyamán a többi jóváhagyott szeptemberi jelöltnek.

A mai napig a felhatalmazást kapott vizsgázók 86%-a sikeresen megbeszélte a vizsgaidőpontot. Az ütemezés folyamatát a 2022. szeptember IBCLC vizsgajelöltek irányítópultján követheti.

Ha még nem kapta meg a vizsgálatra feljogosító e-mailt, javasoljuk, hogy ellenőrizze a spam vagy levélszemét mappáját. Köszönjük, hogy tudomásul veszi, hogy nem tud időpontot egyeztetni a vizsgálatra feljogosító e-mail megérkezése előtt, mivel a vizsgálati szállító ezen információk nélkül nem tudja időpontot egyeztetni.

A vizsgára való felkészülés során vegye figyelembe néhány fontos közelgő határidőt:

Részleges vagy rendkívüli körülmények miatti teljes visszatérítés kérése 2022. augusztus 19-ig.
További információ a 2022-es lehetőségekről itt.

2022. szeptember 2-ig nyújtson be minden szükséges névváltoztatási kérelmet.
Az IBLCE-nél nyilvántartott nevének és a vizsga napján bemutatott két személyazonosító okmányon szereplő névnek egyeznie kell . Ha meg kell változtatnia az IBLCE-nél nyilvántartott nevét, hogy megfeleljen azonosítóinak, kérjük, lépjen kapcsolatba az IBLCE helyszínnel, amely a határidőig kiszolgál.

Ha az Ön helyzetére vonatkozó kérdése van, ügyfélszolgálati csapatunk készséggel áll rendelkezésére. Kérjük, forduljon az Önt kiszolgáló IBLCE helyszínhez.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra