Posodobitev od 12. avgusta 2022: posodobitev razporeda izpitov za september 2022

(Update as of August 12, 2022: September 2022 Examination Scheduling Update — Slovenian)

Razpored je v teku za večino kandidatov za izpit IBCLC septembra 2022. IBLCE preostalim odobrenim septembrskim kandidatom še naprej redno pošilja e-poštna sporočila o odobritvi izpita ves avgust.

Do danes je 86 % kandidatov, ki so prejeli pooblastilo, uspešno rezerviralo svoj izpitni termin. Napredek pri načrtovanju lahko spremljate na Septembra 2022 nadzorna plošča za za izpit IBCLC.

Če še niste prejeli e-pošte za pooblastilo za izpit, priporočamo, da preverite mapo z neželeno pošto. Zahvaljujemo se vam za obvestilo, da se ne morete dogovoriti za termin za pregled, preden prejmete e-poštno sporočilo za pooblastilo za pregled, saj ponudnik testiranja ne bo mogel načrtovati termina brez teh informacij.

Ko se pripravljate na izpit, bodite pozorni na nekaj pomembnih prihajajočih rokov:

Zahtevajte preklic za delno vračilo ali celotno vračilo zaradi izrednih okoliščin do 19. avgusta 2022.
Izvedite več o svojih možnostih v letu 2022 tukaj.

Pošljite vse potrebne zahteve za spremembo imena do 2. septembra 2022.
Vaše ime v evidenci IBLCE in ime na obeh obrazcih osebne izkaznice, ki ju predložite na dan izpita, se morata ujemati . Če morate spremeniti svoje ime v datoteki IBLCE, da se bo ujemalo z vašimi ID-ji, se obrnite na lokacijo IBLCE, ki vam služi do roka.

Če imate vprašanje, ki se nanaša na vašo situacijo, je naša ekipa za pomoč strankam tukaj za vas. Obrnite se na lokacijo IBLCE, ki vam nudi storitve.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri