Frissítés 2021. augusztus 13 -án: 2021. szeptemberi vizsgaütemezés frissítése

(Update as of August 13, 2021: September 2021 Examination Scheduling Update — Hungarian)

Az ütemezés a legtöbb 2021. szeptemberi IBCLC vizsgára jelentkező számára folyamatban van. Az IBLCE augusztus folyamán továbbra is rendszeresen küld vizsgafelhatalmazási e -maileket a jóváhagyott szeptemberi jelentkezők többi részére.

A mai napig az engedélyt megkapó jelöltek 81% -a sikeresen ütemezte a vizsgaidőszakot. Az ütemezés előrehaladását a 2021. szeptember 20-i IBCLC vizsgajelölt irányítópulton követheti nyomon.

Ha még nem kapta meg a vizsgafelhatalmazási e -mailt, kérjük, vegye figyelembe, hogy azon dolgozunk, hogy mindenkinek elküldhessük, hogy mindenki időpontot egyeztessen. Köszönjük, hogy megjegyezte, hogy nem tudja ütemezni a vizsgaidőszakot, mielőtt megkapja a vizsgafelhatalmazási e -mailt, mivel a tesztelő szállító ezen információk nélkül nem tudja ütemezni a találkozót.

A vizsgára való felkészülés során vegye figyelembe néhány fontos határidőt:

A szükséges névváltoztatási kérelmeket 2021. augusztus 27 -ig küldje be.
Az IBLCE -n tárolt nevének és a vizsga napján bemutatott két személyazonosító igazolványon szereplő névnek meg kell egyeznie . Ha meg kell változtatnia a nevét az IBLCE fájlban, hogy megfeleljen az azonosítóinak, kérjük, lépjen kapcsolatba a IBLCE helyével amely határidőre kiszolgálja Önt.

Kérjen részleges vagy teljes visszatérítés visszavonását rendkívüli körülmények miatt 2021. szeptember 1 -ig.
További információ a 2021 -es lehetőségekről itt .

Ha az Ön helyzetére jellemző kérdés merül fel, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Kérjük, forduljon az IBLCE-helyhez , amely kiszolgálja Önt.

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz