Posodobitev od 13. avgusta 2021: Posodobitev razporeda izpitov za september 2021

(Update as of August 13, 2021: September 2021 Examination Scheduling Update — Slovenian)

Za večino kandidatov za izpit IBCLC septembra 2021 poteka načrtovanje. IBLCE avgusta še naprej redno pošilja e -poštna sporočila o dovoljenju za izpit preostalim odobrenim kandidatom za september.

Do danes je 81% kandidatov, ki so prejeli pooblastilo, uspešno načrtovalo svoj izpit. Napredek pri načrtovanju lahko spremljate na septembru 2021 na nadzorni plošči kandidatov za izpite IBCLC .

Če še niste prejeli svojega e -poštnega dovoljenja za izpit, vas prosimo, da ga pošljemo vsem, da se vsi lahko dogovorijo za sestanek. Hvala, ker ste ugotovili, da ne morete načrtovati svojega izpita, preden prejmete e -poštno dovoljenje za izpit, kot prodajalec testiranja ne bo mogel načrtovati vašega sestanka brez teh podatkov.

Ko se pripravljate na izpit, upoštevajte nekaj pomembnih prihajajočih rokov:

Predložite vse potrebne zahteve za spremembo imena do 27. avgusta 2021.
Vaše ime, ki je v evidenci pri IBLCE, in ime na dveh obrazcih osebnega dokumenta, ki ju predložite na dan pregleda, se morata ujemati . Če morate spremeniti svoje ime v datoteki z IBLCE, da se ujema z vašimi ID-ji, se obrnite na lokacijo IBLCE ki vam služi do roka.

Zahtevajte preklic delnega ali celotnega vračila zaradi izrednih okoliščin do 1. septembra 2021.
Več o svojih možnostih do leta 2021 tukaj .

Če imate vprašanje, ki je specifično za vašo situacijo, je naša služba za stranke tu za vas. Obrnite se na lokacijo IBLCE , ki vam služi.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19