Update per 24 augustus 2020: E-mail over examenautorisatie en update / tips voor planning

Bijna alle kandidaten hebben hun examenautorisatie-e-mail ontvangen en 73% van alle kandidaten heeft met succes hun examenafspraak in september 2020 gepland.

We weten dat voor sommigen het plannen van hun onderzoek dit jaar een uitdaging zal zijn, aangezien we een wereldwijde pandemie doormaken die resulteert in sluitingen van testcentra en in sommige gevallen beperkte afspraaktijden.

Als u problemen ondervindt bij het vinden van een afspraak bij uw gewenste testcentrum / datum, raden we u aan om regelmatig terug te komen. Vanaf 20 augustus 2020 hebben we van onze testleverancier vernomen dat ze afspraaktijden blijven toevoegen aan testcentra over de hele wereld, wat betekent dat beschikbare examenafspraken ook regelmatig veranderen.

U kunt hier uw opties voor het examen dit jaar bekijken. Houd er rekening mee dat de deadline voor het ontvangen van een volledige of gedeeltelijke terugbetaling binnenkort op 31 augustus 2020 komt.

We zullen ons COVID-19 Resource Center regelmatig bijwerken met nieuwe informatie over planning en het onderzoek naarmate we het onderzoeksvenster naderen. Kijk regelmatig terug!


← Terug naar het COVID-19 Resource Center