Frissítés 2020. augusztus 24-től: Vizsgálati engedélyezési e-mail és ütemezési frissítés / tippek

Szinte minden jelölt megkapta a vizsga engedélyezési e-mailjét, és a jelöltek 73% -a sikeresen ütemezte a 2020. szeptemberi vizsga kinevezését.

Tudjuk, hogy néhányuk számára a vizsgálatok ütemezése ebben az évben kihívást jelent, mivel globális pandémiát tapasztalunk, amely tesztközpontok bezárását és egyes esetekben korlátozott kinevezési időket eredményez.

Ha nehezen talál találkozókat a kívánt tesztközpontban / dátumon, javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze újra. 2020. augusztus 20-tól a tesztelő szolgáltatótól azt hallottuk, hogy továbbra is növelik a kinevezési időket a tesztközpontokban szerte a világon, ami azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló vizsgálati találkozók rendszeresen változnak.

Itt megtekintheti az idei vizsga lehetőségeit. Felhívjuk figyelmét, hogy a teljes vagy részleges visszatérítés beérkezésének határideje hamarosan, 2020. augusztus 31.

A COVID-19 Erőforrás Központot gyakran frissítjük új információkkal az ütemezésről és a vizsgáról, amikor a vizsgálati ablakhoz közeledünk. Ellenőrizze gyakran!



← Vissza a COVID-19 erőforrásközponthoz