Ažurirano od 27. kolovoza 2021 .: Ažuriranje zakazivanja ispita za rujan 2021

(Update as of August 27, 2021: September 2021 Examination Scheduling Update — Croatian)

Do danas je 90% kandidata koji su dobili ovlaštenje uspješno zakazali termin za polaganje ispita. Napredak zakazivanja možete pratiti na rujnu 2021. Nadzornoj ploči kandidata za ispite IBCLC .

Ovo, međutim, ostaje vrlo dinamično okruženje koje i dalje predstavlja izazove u planiranju zbog utjecaja pandemije. IBLCE intenzivno surađuje s našim dobavljačem testiranja trećih strana kako bi preostale kandidate smjestili što je moguće učinkovitije. Također, dok smo blizu ispitnog roka, dodatna zatvaranja zbog COVID-19 mogu utjecati na neke kandidate. IBLCE je osmislio mogućnosti koje će kandidatima pomoći u rješavanju ovih izazova. Informacije o ovim opcijama možete pronaći u nastavku.

Ako još niste zakazali termin za pregled, preporučujemo vam da pregledate svoju e -poštu za autorizaciju ispita i pokušate zakazati pregled što je prije moguće.

Za kandidate s pauzom za dojenje/dojenje dobavljač testiranja radi na zakazivanju preostalih termina i naznačio je da će preostali kandidati čuti o terminu u sljedećih nekoliko radnih dana.

2021 IBCLC kandidat za ispitne financijske mogućnosti za povlačenje/otkazivanje imenovanja ispita

Zatražite otkazivanje djelomičnog povrata ili potpunog povrata zbog izvanrednih okolnosti do srijede, 1. rujna 2021.
Saznajte više o svojim mogućnostima do 2021. ovdje .

Zatražite odgodu na jedan od sljedeća dva ispita do 24. listopada 2021.
Saznajte više o mogućnostima odgode s dokumentiranim izvanrednim okolnostima, uključujući traženje jednogodišnjeg odgode za ponovnu certifikaciju IBCLC-a, ovdje .

Ako imate pitanje koje je specifično za vašu situaciju, naša služba za korisnike je tu za vas. Obratite se IBLCE lokaciji koja vam služi.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 za 2020