Opdatering pr. 27. august 2021: Opdatering af planlægning af eksamen i september 2021

(Update as of August 27, 2021: September 2021 Examination Scheduling Update — Danish)

Til dato har 90% af de kandidater, der har modtaget deres godkendelse, planlagt deres eksamensaftale. Du kan følge planlægningsfremgangen på september 2021 IBCLC Examination Candidate Dashboard .

Dette er dog fortsat et meget dynamisk miljø, der fortsat udgør planlægningsudfordringer på grund af pandemiens indvirkning. IBLCE arbejder intensivt med vores tredjeparts testleverandør for at få plads til de resterende kandidater så effektivt som muligt. Da vi nærmer os undersøgelsesvinduet, kan yderligere lukninger på grund af COVID-19 påvirke nogle kandidater. IBLCE har udformet muligheder for at hjælpe kandidater med at håndtere disse udfordringer. Du kan finde oplysninger om disse muligheder nedenfor.

Hvis du endnu ikke har planlagt din eksamensaftale, opfordrer vi dig til at gennemgå din e -mail til eksamenstilladelse og forsøge at planlægge din eksamen hurtigst muligt.

For kandidater med bryst-/ammepause arbejder testleverandøren med at planlægge de resterende aftaler og har angivet, at de resterende kandidater vil høre om en aftale inden for de næste par hverdage.

2021 IBCLC-eksamen Kandidatens økonomiske muligheder for at trække/annullere eksamensaftale

Anmod om annullering for delvis refusion eller fuld refusion på grund af ekstraordinære omstændigheder senest onsdag den 1. september 2021.
Lær mere om dine muligheder i 2021 her .

Anmod om en udsættelse til en af ​​de næste to undersøgelser inden den 24. oktober 2021.
Lær mere om dine udsættelsesmuligheder med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder, herunder anmodning om et års udsættelse for gencertificering af IBCLC’er, her .

Hvis du har et specifikt spørgsmål til din situation, er vores kundeservice her for dig. Kontakt venligst IBLCE-placeringen , der tjener dig.

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter