Update vanaf 27 augustus 2021: Update examenrooster september 2021

(Update as of August 27, 2021: September 2021 Examination Scheduling Update — Dutch)

Tot op heden heeft 90% van de kandidaten die hun autorisatie hebben gekregen, hun examenafspraak met succes ingepland. U kunt de voortgang van de planning volgen op het dashboard voor IBCLC-examenkandidaten van september 2021.

Dit blijft echter een zeer dynamische omgeving, die vanwege de impact van de pandemie voor problemen blijft zorgen bij de planning. IBLCE werkt intensief samen met onze externe testleverancier om de resterende kandidaten zo efficiënt mogelijk te plaatsen. Aangezien we het examenvenster naderen, kunnen extra sluitingen als gevolg van COVID-19 ook gevolgen hebben voor sommige kandidaten. IBLCE heeft opties ontwikkeld om kandidaten te helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden. Hieronder vindt u informatie over deze opties.

Als je je examenafspraak nog niet hebt gepland, raden we je aan om je e-mail voor examenautorisatie te lezen en te proberen je examen zo snel mogelijk te plannen.

Voor kandidaten met een borstvoedings-/borstvoedingspauze werkt de testleverancier aan het plannen van de resterende afspraken en heeft hij aangegeven dat de resterende kandidaten binnen de komende paar werkdagen zullen horen over een afspraak.

2021 IBCLC-examenkandidaat Financiële opties voor het intrekken/annuleren van een examenafspraak

Vraag uiterlijk woensdag 1 september 2021 een annulering aan voor een gedeeltelijke of volledige terugbetaling vanwege buitengewone omstandigheden.
Meer informatie over uw opties in 2021 hier.

Vraag een uitstel tot een van de volgende twee onderzoeken vóór 24 oktober 2021.
Meer informatie over uw uitstelmogelijkheden met gedocumenteerde buitengewone omstandigheden, waaronder het aanvragen van een uitstel van een jaar voor het hercertificeren van IBCLC’s, hier.

Als u een vraag heeft die specifiek is voor uw situatie, staat onze klantenservice voor u klaar. Neem contact op met de IBLCE-locatie die u van dienst is.

← Informatiecentrum voor COVID-19