Frissítés 2021. augusztus 27 -én: 2021. szeptemberi vizsgaütemezési frissítés

(Update as of August 27, 2021: September 2021 Examination Scheduling Update — Hungarian)

A mai napig az engedélyt megkapó jelöltek 90% -a sikeresen ütemezte a vizsgaidőszakot. Az ütemezés előrehaladását a 2021. szeptemberi IBCLC vizsgajelölt irányítópulton követheti nyomon.

Ez azonban továbbra is rendkívül dinamikus környezet, amely a járvány hatása miatt továbbra is ütemezési kihívásokat jelent. Az IBLCE intenzíven együttműködik külső tesztelőinkkel, hogy a többi jelöltet a lehető leghatékonyabban helyezze el. Továbbá, amint a vizsgaablakhoz közeledünk, a COVID-19 miatti további lezárások hatással lehetnek egyes jelentkezőkre. Az IBLCE olyan lehetőségeket dolgozott ki, amelyek segítenek a jelölteknek megbirkózni ezekkel a kihívásokkal. Ezekről a lehetőségekről az alábbiakban talál információt.

Ha még nem ütemezte a vizsga időpontját, javasoljuk, hogy tekintse át a vizsgafelhatalmazási e -mailt, és próbálja meg a lehető leghamarabb ütemezni a vizsgát.

Azoknál a jelölteknél, akiknek emlőszoptatási/szoptatási szünetük van, a vizsgálati szolgáltató a hátralévő találkozók ütemezésén dolgozik, és jelezte, hogy a fennmaradó jelöltek a következő néhány munkanapon belül meghallgatják a találkozót.

2021 IBCLC vizsgajelölt pénzügyi lehetőségei a vizsga kinevezésének visszavonására/visszavonására

Kérjen részleges vagy teljes visszatérítés visszavonását rendkívüli körülmények miatt 2021. szeptember 1-ig, szerdáig.
További információ a 2021-es lehetőségekről itt .

Kérjen halasztás a következő két vizsgálat egyikére 2021. október 24-ig.
Tudjon meg többet a halasztási lehetőségekről dokumentált rendkívüli körülmények között, beleértve az egyéves halasztás kérését az IBCLC-k újraigazolására, itt .

Ha az Ön helyzetére jellemző kérdés merül fel, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Kérjük, forduljon az IBLCE-helyhez , amely kiszolgálja Önt.

← Vissza a COVID-19 erőforrás oldalra