Posodobitev od 27. avgusta 2021: Posodobitev razporeda izpitov za september 2021

(Update as of August 27, 2021: September 2021 Examination Scheduling Update — Slovenian)

Do danes je 90% kandidatov, ki so prejeli pooblastilo, uspešno načrtovalo svoj izpit. Napredek pri načrtovanju lahko spremljate na septembru 2021 Nadzorna plošča kandidatov za izpite IBCLC .

To pa ostaja zelo dinamično okolje, ki zaradi vpliva pandemije še vedno predstavlja izzive pri načrtovanju. IBLCE intenzivno sodeluje z našim tretjim ponudnikom testiranja, da bi preostale kandidate postavili čim bolj učinkovito. Poleg tega, ko smo blizu izpitnega okna, lahko dodatne zaprtje zaradi COVID-19 vpliva na nekatere kandidate. IBLCE je oblikoval možnosti za pomoč kandidatom pri spopadanju s temi izzivi. Podatke o teh možnostih najdete spodaj.

Če še niste načrtovali termina za izpit, vam svetujemo, da pregledate svoj e -poštni naslov za pooblastilo za izpit in ga poskušate čim prej načrtovati.

Za kandidate z odmorom za dojenje/dojenje si prodajalec pripravlja razpored preostalih sestankov in je navedel, da bodo preostali kandidati slišali glede sestanka v naslednjih nekaj delovnih dneh.

2021 Finančne možnosti kandidata za izpit IBCLC za preklic/preklic sestanka za izpit

Zahtevajte preklic delnega ali celotnega vračila zaradi izrednih okoliščin do srede, 1. septembra 2021.
Več o svojih možnostih do leta 2021 tukaj .

Zahtevaj preložitev na enega od naslednjih dveh izpitov do 24. oktobra 2021.
Več o možnostih odloga z dokumentiranimi izrednimi okoliščinami, vključno z zahtevo za enoletno odlog za ponovno certificiranje IBCLC, tukaj .

Če imate vprašanje, ki je specifično za vašo situacijo, je naša služba za stranke tu za vas. Obrnite se na lokacijo IBLCE , ki vam služi.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020