Ενημέρωση από τις 29 Αυγούστου 2022: Η Αυτοαξιολόγηση Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης έρχεται σύντομα για το 2023 Επαναπιστοποίηση από το CERP

(Update as of August 29, 2022: The Continuing Education Self-Assessment is Coming Soon for 2023 Recertification by CERPs — Greek)

Πρόκειται να επαναπιστοποιηθείτε το 2023;

Τον Δεκέμβριο 2021, το IBLCE ανακοίνωσε μια περιοδική αναθεώρηση του ενημερωμένου Λεπτομερές Περίγραμμα Περιεχομένου (DCO), με ισχύ το 2023, και κατά συνέπεια, το IBLCE αναθεωρεί το CE Self-Asses ευθυγράμμιση με το ενημερωμένο DCO. Η Αυτοαξιολόγηση Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης (CE Self-Assessment) θα είναι διαθέσιμη στα IBCLC που πρόκειται να πιστοποιηθεί εκ νέου το 2023 τον Οκτώβριο στα Αγγλικά και θα ακολουθήσουν και άλλες γλώσσες IBLCE.

Εάν επιλέξετε να επαναπιστοποιηθείτε από το CERP, θα πρέπει να λάβετε την αυτοαξιολόγηση CE για να σας βοηθήσει να καθοδηγήσετε τη συνεχιζόμενη εκπαίδευσή σας. Το CE Self-Assessment είναι μια δωρεάν, 2 ωρών, απομακρυσμένη διαδικτυακή αξιολόγηση, περίπου 70 ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών, που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τον αυτοστοχασμό σχετικά με τις γνώσεις σας και να εντοπίσει τομείς για συνεχή μάθηση. Θα λάβετε άμεσα σχόλια μετά τη λήψη της Αυτοαξιολόγησης CE με τη μορφή Εξατομικευμένου Σχεδίου Επαγγελματικής Ανάπτυξης (PPDP).

Το 2023, 20 CERP (~30%) από τα συνολικά 75 CERP που απαιτούνται πρέπει να βασίζονται στο PPDP. Τυχόν CERP που ολοκληρώσατε πριν από τη λήψη της αυτοαξιολόγησης CE και καλύπτουν τομείς περαιτέρω μελέτης που υποδεικνύονται από το PPDP ενδέχεται να υπολογίζονται σε αυτούς τους 20. Ο αριθμός των CERP που απαιτούνται βάσει του PPDP θα αυξηθεί σε 34 CERP ( ~50%) το 2024 και μετά.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαιτήσεων για εκ νέου πιστοποίηση, συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων CERPs σύμφωνα με το PPDP, πρέπει να υποβάλετε την εκ νέου πιστοποίησή σας από την αίτηση CERPs και την πληρωμή έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Λάβετε υπόψη ότι η αυτοαξιολόγηση CE θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2023 για τους υποψηφίους που πρόκειται να ανανεωθεί το 2024-2026 και ξεκινώντας με τους υποψηφίους που θα ανανεωθούν το 2027 και μετά, μπορείτε να περιμένετε 18-24 μήνες μετά την αρχική πιστοποίηση ή επαναπιστοποίηση. Πρόσθετες λεπτομέρειες για τη μετάβαση θα δοθούν σύντομα.

← Επιστροφή στη σελίδα πόρων COVID-19