AŽURIRANJE od 7. kolovoza 2020 .: Nastavak polaganja ispita se nastavlja

Mnogi kandidati su sada dobili svoju e-poštu o autorizaciji ispita. IBLCE nastavlja proces širenja e-poruka o autorizaciji ispitivanja i nastavit će to činiti u narednim danima. Hvala vam na strpljenju dok radimo na tome.

Čuli smo od našeg proizvođača testiranja, Prometrića, da su od 5. kolovoza 2020. mjesta u većini testnih centara dostupna. Nakon što primite e-poštu s autorizacijom, kontaktirajte Prometric kako biste rezervirali sastanak za testiranje.

Mnogo je novih razmatranja za polaganje ispita IBCLC ove godine. Ovdje pregledajte svoje mogućnosti, što može uključivati: polaganje ispita u ispitnom centru, polaganje ispita putem Live Remote Proctoring (LRP) na engleskom jeziku ili odlaganje na ispit 2021. godine.

Ako polaganje ispita ove godine ili odlazak u iduću godinu nije prava opcija za vas, možete razmotriti odustajanje. Rok za primanje potpunog ili djelomičnog povrata je subota, 15. kolovoza 2020. Pregled financijskih opcija za 2020. godinu, uključujući pitanja vezana uz COVID-19, možete pronaći ovdje.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate odgoditi / povući se s ovogodišnjeg ispitivanja, obratite se lokaciji IBLCE koja vam služi.

Cijenimo vaše strpljenje i razumijevanje, jer ne možemo odgovoriti na pojedinačna pitanja o e-porukama o autorizaciji ispita ili dostupnosti mjesta na IBLCE platformama društvenih medija.

← Povratak u Resursni centar COVID-19