OPDATERING fra 7. august 2020: Planlægning af eksamen fortsætter

Mange kandidater har nu modtaget deres e-mail med eksamensgodkendelse. IBLCE fortsætter processen med at sprede e-mails til eksamensgodkendelse og vil fortsætte med det i de kommende dage. Tak for din tålmodighed, da vi arbejder på det.

Vi har hørt fra vores testleverandør, Prometric, at der fra den 5. august 2020 er pladser tilgængelige på de fleste testcentre. Når du har modtaget din godkendelses-e-mail, skal du kontakte Prometric for at reservere din testaftale.

Der er mange nye overvejelser til at tage IBCLC-undersøgelsen i år. Gennemgå dine muligheder her, som kan omfatte: at tage eksamen i et testcenter, aflægge eksamen via Live Remote Proctoring (LRP) på engelsk eller udsætte til en eksamen i 2021.

Hvis det ikke er den rigtige mulighed for dig at tage eksamen i år eller udsætte til næste år, kan du overveje tilbagetrækning. Fristen for at modtage en fuld eller delvis refusion er lørdag den 15. august 2020. Du kan finde en oversigt over de økonomiske muligheder i 2020, inklusive COVID-19-relaterede bekymringer, her.

Kontakt IBLCE-lokationen, der tjener dig, hvis du har spørgsmål eller har brug for at udsætte / trække dig ud af dette års undersøgelse.

Vi værdsætter din tålmodighed og forståelse, da vi ikke kan besvare individuelle spørgsmål om e-mails til eksamensgodkendelse eller tilgængelighed af siddepladser på IBLCE sociale medieplatforme.

← Tilbage til COVID-19 Resource Center