UPDATE vanaf 7 augustus 2020: examenplanning gaat door

Veel kandidaten hebben nu hun autorisatie-e-mail ontvangen. De IBLCE zet het proces van het verspreiden van de examenautorisatie-e-mails voort en zal dit de komende dagen blijven doen. Bedankt voor uw geduld terwijl we eraan werken.

We hebben van onze testleverancier, Prometric, vernomen dat er vanaf 5 augustus 2020 stoelen beschikbaar zijn bij de meeste testcentra. Zodra u uw autorisatie-e-mail heeft ontvangen, neemt u contact op met Prometric om uw testafspraak te reserveren.

Er zijn veel nieuwe overwegingen om dit jaar het IBCLC-examen af ​​te leggen. Bekijk hier uw opties, waaronder: het examen afleggen in een testcentrum, het examen afleggen via Live Remote Proctoring (LRP) in het Engels, of uitstellen naar een examen in 2021.

Als het doen van het examen dit jaar of uitstel naar volgend jaar voor jou niet de juiste optie is, kun je overwegen terug te trekken. De deadline voor het ontvangen van een volledige of gedeeltelijke terugbetaling is zaterdag 15 augustus 2020. Een overzicht van de financiële opties voor 2020, inclusief COVID-19-gerelateerde problemen, vind je hier.

Neem contact op met de IBLCE-locatie die u van dienst is als u vragen heeft of als u het examen van dit jaar wilt uitstellen / terugtrekken.

We stellen uw geduld en begrip op prijs, aangezien we geen individuele vragen kunnen beantwoorden over e-mails over examenautorisatie of beschikbaarheid van zitplaatsen op de sociale mediaplatforms van IBLCE.

← Terug naar het COVID-19 Resource Center