Frissítés 2020. augusztus 7-től: A vizsgálati ütemezés folytatódik

Sok jelölt megkapta a vizsga engedélyezési e-mailjét. Az IBLCE folytatja a vizsga engedélyezési e-mailek terjesztésének folyamatát, és a következő napokban folytatja. Köszönjük türelmét, mivel dolgozunk rajta.

Tesztelő gyártótól, a Prometric-tól hallottuk, hogy 2020. augusztus 5-től a legtöbb tesztközpontban ülések állnak rendelkezésre. Miután megkapta az engedélyezési e-mailt, vegye fel a kapcsolatot a Prometric céggel, hogy fenntartja a tesztelési találkozót.

Sok új szempont van az IBCLC vizsgálat elvégzéséhez ebben az évben. Kérjük, tekintse át a
lehetőségeket itt, amelyek magukban foglalhatják a vizsga elvégzését egy tesztközpontban, a vizsga megszerzését a Live Remote Proctoring (LRP) segítségével angol nyelven, vagy a vizsga elhalasztását 2021-ben.

Ha az idei vizsga elvégzése vagy a következő évre történő halasztás nem a megfelelő választás, fontolhatja meg a visszavonást. A teljes vagy részleges visszatérítés beérkezésének határideje: 2020. augusztus 15., szombat. Itt található a 2020-as pénzügyi lehetőségek áttekintése, ideértve a COVID-19-rel kapcsolatos aggodalmakat is.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az IBLCE székhellyel, amelyik kiszolgálja Önt, ha bármilyen kérdése van, vagy halasztani kell / vissza szeretne lépni az idei vizsga alól.

Nagyra értékeljük türelmét és megértését, mivel nem tudunk válaszolni a vizsga engedélyezési e-mailekkel vagy az ülések rendelkezésre állásával kapcsolatos kérdésekre az IBLCE közösségi média platformon.

← Vissza a COVID-19 erőforrásközponthoz