ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από τις 7 Αυγούστου 2020: Συνεχίζεται ο προγραμματισμός των εξετάσεων

Πολλοί υποψήφιοι έχουν πλέον λάβει το email εξουσιοδότησης εξέτασης. Η IBLCE συνεχίζει τη διαδικασία διάδοσης των μηνυμάτων Εξουσιοδότησης Εξέτασης και θα συνεχίσει να το κάνει τις επόμενες ημέρες. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας καθώς εργαζόμαστε σε αυτό.

Έχουμε ακούσει από τον προμηθευτή δοκιμών μας, Prometric, ότι, από τις 5 Αυγούστου 2020, οι θέσεις είναι διαθέσιμες στα περισσότερα κέντρα δοκιμών. Μόλις λάβετε το email εξουσιοδότησης, επικοινωνήστε με την Prometric για να κλείσετε το ραντεβού δοκιμής.

Υπάρχουν πολλές νέες σκέψεις για τη συμμετοχή στην εξέταση IBCLC φέτος. Εξετάστε τις επιλογές σας εδώ, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν: συμμετοχή στις εξετάσεις σε εξεταστικό κέντρο, συμμετοχή στις εξετάσεις μέσω Live Remote Proctoring (LRP) στα Αγγλικά ή αναβολή εξέτασης το 2021.

Εάν η εξέταση αυτή τη χρονιά ή η αναβολή για το επόμενο έτος δεν είναι η σωστή επιλογή για εσάς, μπορείτε να εξετάσετε την απόσυρση. Η προθεσμία για την πλήρη ή μερική επιστροφή χρημάτων είναι το Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020. Μπορείτε να βρείτε μια επισκόπηση των χρηματοοικονομικών επιλογών του 2020, συμπεριλαμβανομένων των ανησυχιών που σχετίζονται με το COVID-19, εδώ.

Επικοινωνήστε με την τοποθεσία IBLCE που σας εξυπηρετεί εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε να αναβάλλετε / αποχωρήσετε από τη φετινή εξέταση.

Εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόησή σας, καθώς δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε μεμονωμένες ερωτήσεις σχετικά με τα μηνύματα εξουσιοδότησης εξέτασης ή τη διαθεσιμότητα θέσεων σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων IBLCE.


← Επιστροφή στο Κέντρο πόρων COVID-19