UPORABA z dne 7. avgusta 2020: Načrtovanje izpita se nadaljuje

Številni kandidati so zdaj prejeli svoj e-poštni naslov z dovoljenjem za pregled. IBLCE nadaljuje postopek razširjanja e-poštnih sporočil o pooblastilu za preverjanje in bo to storil tudi v prihodnjih dneh. Hvala za potrpljenje, ko delamo na tem.

Od prodajalca testiranja Prometric smo slišali, da so od 5. avgusta 2020 sedeži na voljo v večini testnih centrov. Ko prejmete e-poštno dovoljenje, se obrnite na Prometric in rezervirajte svoj sestanek za testiranje.

Letos obstaja veliko novih pomislekov glede izpita za IBCLC. Tukaj preglejte svoje možnosti, ki lahko vključujejo: izpit v testnem centru, izpit prek Live Remote Proctoring (LRP) v angleščini ali odložitev na izpit leta 2021.

Če letošnji izpit ali odlog v naslednje leto ni prava izbira za vas, lahko razmislite o umiku. Rok za prejem celotnega ali delnega povračila je sobota, 15. avgust 2020. Pregled finančnih možnosti leta 2020, vključno s težavami, povezanimi s COVID-19, najdete tukaj.

Če imate kakršna koli vprašanja ali se morate odložiti / umakniti iz letošnjega pregleda, se obrnite na lokacijo IBLCE, ki vam služi.

Cenimo vašo potrpežljivost in razumevanje, saj ne moremo odgovoriti na posamezna vprašanja o e-poštnih sporočilih o avtorizaciji za preverjanje ali razpoložljivosti sedežev na platformah družbe IBLCE za družbene medije.

← Nazaj na središče virov COVID-19