Ažurirano od 17. rujna 2021 .: Podsjetnik o prekidima ispita IBCLC

(Update as of September 17, 2021: A Reminder About IBCLC Examination Breaks — Croatian)

Kao što je podijeljeno u vašoj e-pošti za autorizaciju ispita, u e-porukama s podsjetnicima za ispitivanje, u centru resursa za COVID-19, na stranici LRP informacije na Često postavljana pitanja o ispitivanju i česta pitanja o COVID-19 na Na web stranici IBLCE-a i u Dodatnom vodiču za udaljeno proctoring uživo (LRP), obratite posebnu pozornost na pravila o prekidima ispita IBCLC dok se pripremate za ispit:

Svi kandidati imaju zakazanu pauzu između 1. i 2. dijela ispita. Ako želite napustiti svoju radnu stanicu tijekom ove pauze, morate upozoriti vašeg administratora testa/proktora prije napuštanja vaše radne stanice ili odmicanja od web-kamere tijekom LRP pregleda. Ako napustite svoju radnu stanicu ili se odmaknete od web-kamere bez upozorenja izvođača, vaš će se ispit prekinuti.

Za kandidate koji polažu ispit u ispitnom centru:

Dopuštena su vam dva neplanirana odmora. Imajte na umu da je vrijeme potrebno za neplaniranu pauzu dio ukupnog vremena koje trebate ispuniti.

Za kandidate koji polažu ispit putem Live Remote Proctoring (LRP):

Neplanirani prekidi nisu dopušteni zbog sigurnosnih razloga ispitivanja. Pogled sa svoje web kamere možete ostaviti samo za vrijeme predviđene pauze NAKON što ste primili potvrdu od svog zaštitnika.

Na ekranu se na kraju prvog dijela pregleda nalazi podsjetnik na pravila pauze:

Došli ste do kraja 1. dijela. Da biste dovršili ovaj odjeljak i prešli na pauzu, kliknite “Završi odjeljak” u gornjem desnom dijelu zaslona. Nakon što dovršite 1. dio, možda se nećete vratiti. Vaši odgovori će biti dostavljeni, a sva nepotpuna pitanja bit će označena kao neodgovorena.

Ako polažete ispit na ispitu i želite iskoristiti pauzu od 5 minuta, ne smijete napustiti pogled izvođača bez dopuštenja. Nepoštivanje ovog postupka rezultirat će poništavanjem vašeg rezultata.

Za više informacija o pauzi ispita IBCLC i drugim pravilima, pregledajte svoju e-poštu za autorizaciju ispita i Resursni centar za COVID-19.

Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se IBLCE lokaciji to vam služi.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19