Ενημέρωση από τις 22 Σεπτεμβρίου 2022: Τι ακολουθεί για τους υποψηφίους εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2022;

(Update as of September 22, 2022: What Comes Next for September 2022 Examination Candidates? — Greek)

Μόλις τελειώσει η εξέτασή σας, μπορεί να αναρωτηθείτε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Έχουμε περιγράψει τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες, ώστε να γνωρίζετε τι να περιμένετε.


Ανάλυση εξέτασης και βαθμολογία

Μόλις κλείσει η διαχείριση της εξέτασης, ξεκινά η ανάλυση μετά τη χορήγηση. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων IBCLC εξετάζονται και στις 17 γλώσσες. Αυτή η προσεκτική αναθεώρηση απαιτεί χρόνο, αλλά τελικά είναι να παρέχει τα πιο δίκαια και ακριβή αποτελέσματα στους υποψηφίους του IBCLC.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη βαθμολογία των εξετάσεων στην Συμβουλή IBLCE Νοεμβρίου 2020.

Αναδημοσίευση των αποτελεσμάτων στο διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης διαπιστευτηρίων IBLCE
(Προγραμματισμένη ολοκλήρωση έως το τέλος του 2022)

Μετά την ολοκλήρωση της ανάλυσης και της βαθμολόγησης, το IBLCE θα ανεβάσει τη βαθμολογία σας στον εξατομικευμένο λογαριασμό σας στο διαδικτυακό σύστημα διαχείρισης διαπιστευτηρίων του IBLCE. Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν η βαθμολογία σας είναι έτοιμη, το οποίο θα περιλαμβάνει οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση στη βαθμολογία σας και επιλογές για επαλήθευση πιστοποίησης.

Το μητρώο ενημερώθηκε
(Προγραμματισμένη ολοκλήρωση έως τα τέλη Ιανουαρίου 2023)

Το διαδικτυακό Δημόσιο μητρώο θα ενημερωθεί στη συνέχεια για να περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της διαχείρισης των εξετάσεων Σεπτεμβρίου 2022.

Αλληλογραφία πιστοποιητικού
(2023)

Τα πιστοποιητικά θα ακολουθήσουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και την ενημέρωση του μητρώου ταχυδρομικά το 2023.


Γνωρίζουμε ότι μετά από τόσο πολύ χρόνο προετοιμασίας για την εξέταση IBCLC, ανυπομονείτε να λάβετε τα αποτελέσματά σας, επομένως σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να παρακολουθείτε αυτήν την πρόοδο στον Πίνακα ελέγχου υποψηφίων εξετάσεων IBCLC Σεπτεμβρίου 2022.

← Επιστροφή στη σελίδα πόρων COVID-19