Update per 25 september 2020: een bericht van het IBLCE-team op de laatste dag van het examen van september 2020

Met de impact van de COVID-19 op testcentra over de hele wereld, was het IBCLC-examen van september 2020 nauwelijks een typische examenadministratie. We hebben dit jaar een recordaantal vragen ontvangen, omdat we allemaal door de sluitingen van testcentra, een nieuwe examenmethode en nog veel meer hebben gewerkt dat het afgelopen jaar is veranderd. Bedankt voor uw flexibiliteit en geduld bij het doorlopen van deze wijzigingen.

Als je dit jaar het examen hebt afgelegd, houd dan onze enquête na het examen in je inbox in de gaten, die een tot twee weken na het afleggen van het examen bij je komt. Het invullen van de enquête duurt maar enkele minuten en uw feedback is belangrijk voor ons.

Als je in 2021 bent uitgesteld tot een tentamen, maken we binnenkort de aanmeldings- en tentamenvensters voor volgend jaar bekend. Volg ons op sociale media (Facebook, Twitter, Instagram) of kijk in het COVID-19 Resource Center voor updates over deadlines en nieuwe deelnamevereisten voor kandidaten voor 2021.

We zijn zo dankbaar dat er wereldwijd IBCLC’s zijn die borstvoeding gevende gezinnen die ze nodig hebben – nu meer dan ooit. Bedankt voor dit essentiële werk dat u doet en voor uw toewijding aan de IBCLC-referentie, vooral tijdens deze uitdagende tijden.

Zoals altijd, als u vragen heeft, staan ​​wij voor u klaar! Neem voor hulp contact op met de IBLCE-locatie die u van dienst is.

Met de beste wensen,
Het IBLCE-team

← Informatiecentrum voor COVID-19