Frissítés 2020. szeptember 25-től: Üzenet az IBLCE csapatától a 2020. szeptemberi vizsga utolsó napján

Mivel a COVID-19 hatással volt a világ tesztközpontjaira, a 2020. szeptemberi IBCLC-vizsgálat aligha volt tipikus vizsgálati adminisztráció. Rekordszámú megkeresést kaptunk az idén, mivel mindannyian dolgoztunk a tesztközpont bezárásán, egy új vizsgálati módon és még sok minden máson, ami az elmúlt évben megváltozott. Köszönjük a rugalmasságot és a türelmet, amikor eligazodtunk ezeken a változásokon.

Ha ebben az évben vizsgázott, kérjük, figyelje a postafiók felmérésünket a postaládájába – egy-két héttel a vizsga letétele után forduljon hozzád. A felmérés csak néhány percet vesz igénybe, és az Ön visszajelzése fontos számunkra.

Ha 2021-ben elhalasztott egy vizsgát, hamarosan meghirdetjük a jövő évi jelentkezést és vizsgaablakokat. Kövessen minket a közösségi médiában (Facebook, Twitter, Instagram), vagy keresse meg a COVID-19 erőforrás központot a 2021 jelöltre vonatkozó határidőkkel és új alkalmassági követelményekkel kapcsolatos frissítésekről.

Nagyon hálásak vagyunk, hogy az egész világon vannak IBCLC-k, amelyek támogatást nyújtanak a szoptató családoknak – most minden eddiginél jobban. Köszönöm ezt az alapvető munkát, amelyet végzett, és az elkötelezettségét az IBCLC tanúsítvány mellett, különösen ezekben a kihívásokkal teli időszakokban.

Mint mindig, ha kérdése van, itt vagyunk az Ön számára! Kérjük, forduljon az IBLCE helyszínéhez, amely segítséget nyújt Önnek.

Üdvözlettel,
Az IBLCE csapata

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz