Ενημέρωση στις 25 Σεπτεμβρίου 2020: Ένα μήνυμα από την ομάδα IBLCE την τελευταία ημέρα της εξέτασης του Σεπτεμβρίου 2020

Με τον αντίκτυπο του COVID-19 στα κέντρα δοκιμών σε όλο τον κόσμο, η εξέταση IBCLC του Σεπτεμβρίου 2020 ήταν σχεδόν μια τυπική διοίκηση εξετάσεων. Λάβαμε ένα ρεκόρ αριθμό ερευνών φέτος, καθώς όλοι εργαστήκαμε μέσω κλεισίματος δοκιμαστικών κέντρων, ενός νέου τρόπου εξέτασης και πολλά άλλα που άλλαξαν τον τελευταίο χρόνο. Σας ευχαριστούμε για την ευελιξία και την υπομονή σας καθώς πλοηγηθήκαμε σε αυτές τις αλλαγές.

Εάν συμμετείχατε στην εξέταση φέτος, παρακαλούμε να παρακολουθείτε την έρευνα μετά την εξέταση στα εισερχόμενά σας – θα σας έρθει μία έως δύο εβδομάδες μετά την υποβολή της εξέτασης. Η έρευνα θα διαρκέσει λίγα μόνο λεπτά και τα σχόλιά σας είναι σημαντικά για εμάς.

Εάν αναβάλλετε μια εξέταση το 2021, σύντομα θα ανακοινώσουμε την αίτηση και τα παράθυρα εξέτασης για το επόμενο έτος. Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα (Facebook, Twitter, Instagram) ή ελέγξτε το Κέντρο πόρων COVID-19 για ενημερώσεις σχετικά με τις προθεσμίες και τις νέες προϋποθέσεις επιλεξιμότητας για 2021 υποψηφίους.

Είμαστε τόσο ευγνώμονες που υπάρχουν IBCLC σε όλο τον κόσμο που παρέχουν την υποστήριξη που χρειάζονται οι οικογένειες που θηλάζουν – τώρα περισσότερο από ποτέ. Σας ευχαριστούμε για αυτό το ουσιαστικό έργο που κάνετε και για τη δέσμευσή σας για τα διαπιστευτήρια IBCLC, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Όπως πάντα, αν έχετε απορίες, είμαστε εδώ για εσάς! Επικοινωνήστε με την τοποθεσία IBLCE που σας εξυπηρετεί για βοήθεια.

Με τις καλύτερες ευχές,
Η ομάδα IBLCE

← Επιστρέψτε στο Κέντρο Πόρων COVID-19