Update vanaf 3 september 2021: bijgewerkt IBCLC-register nu beschikbaar

(Update as of September 3, 2021: Updated IBCLC Registry Now Available — Dutch)

IBLCE’s Openbaar register is bijgewerkt met certificeringsupdates van de IBCLC-examenadministratie van april/mei 2021 en hercertificering door CERP’s vanaf 1 augustus 2021.

Voor IBCLC’s die hun certificering moeten verifiëren bij hun werkgever of andere belanghebbenden die willen verifiëren wie IBCLC’s zijn, raden we u aan deze bron te gebruiken. Door je werkgever de link en het referentienummer (L-#) te geven, kunnen ze je certificering zelf verifiëren. Je kunt de pagina ook afdrukken om in te dienen.

Hulp nodig bij het vinden van uw identificatienummer? Lees hier meer informatie over toegang tot uw account in het online referentiebeheersysteem van de IBLCE.


Ter herinnering, hier zijn de andere certificeringsverificatiemethoden die momenteel voor u beschikbaar zijn:

  • Log in op het online referentiebeheersysteem van de IBLCE en bekijk/print uw certificeringsstatus op het tabblad ‘Mijn referenties’. Meer informatie hier.
  • Dien een certificeringsverificatie-formulier namens uw werkgever of wie dan ook verificatie van uw certificering nodig heeft.
  • Neem contact op met uw IBLCE-locatie voor een brief waarin de gecertificeerde status wordt kan aan derden worden verstrekt.

Zoals onlangs aangekondigd, werkt de IBLCE eraan om certificaten en identiteitskaarten naar nieuwe en hercertificerende IBCLC’s te mailen vanaf 2020 op incrementele basis. Certificaten voor IBCLC-examenkandidaten van april/mei 2021 volgen.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met de regionale IBLCE-locatie die u van dienst is.

← Terug naar de COVID-19-bronnenpagina