Frissítés 2021. szeptember 3 -tól: Már elérhető a frissített IBCLC nyilvántartás

(Update as of September 3, 2021: Updated IBCLC Registry Now Available — Hungarian)

Az IBLCE nyilvános nyilvántartását frissítettük, hogy tartalmazza a 2021. áprilisi/májusi IBCLC vizsgálati adminisztrációból származó tanúsítási frissítéseket és a CERP-k általi tanúsítást 2021. augusztus 1 -jétől.

Az IBCLC -k esetében, akiknek igazolniuk kell tanúsítványukat a munkáltatójuknál vagy más, az IBCLC -ket igazolni kívánó érdekelt feleknél, javasoljuk, hogy használja ezt az erőforrást. Ha megadja a munkáltatójának a linket és a hitelesítő számot (L-#), akkor önállóan ellenőrizheti a tanúsítványt. Kinyomtathatja a beküldendő oldalt is.

Segítségre van szüksége a hitelesítőszám megtalálásához? Itt tájékozódhat a fiókjához való hozzáférésről az IBLCE online hitelesítő adatkezelő rendszerében.


Emlékeztetőül itt vannak a jelenleg rendelkezésre álló egyéb tanúsítási ellenőrzési módszerek:

  • Jelentkezzen be az IBLCE online hitelesítési rendszerébe, és tekintse meg/nyomtassa ki minősítési állapotát a “Saját hitelesítő adatok” lapon. További információ itt.
  • Küldjön be egy tanúsítási ellenőrzés űrlap a munkáltatója vagy bárki, akinek igazolnia kell a tanúsítványát.
  • Vegye fel a kapcsolatot a IBLCE-helyével a hitelesített állapotot igazoló levélért harmadik feleknek is átadható.

Ahogy nemrégiben bejelentettük, az IBLCE azon dolgozik, hogy elküldje a tanúsítványokat és személyi igazolványokat az új és újra igazoló IBCLC-khez 2020 -tól fokozatosan. Tanúsítványok 2021. április/május IBCLC vizsgára jelentkezők követik.

Ha kérdése van, kérjük, ne habozzon, lépjen kapcsolatba az IBLCE regionális telephellyel , amely kiszolgálja Önt.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra